Bravo Aco majstore!!!Priznajem izjednacenje jer 2 poena nista ne znace.Aj' sad ' da vidim jos nekoga?Za tebe nisam ni sumnjao.Aca je napisao(la):Ovo je zalost bozija, vidim da ce opet da radi lemilica. FX
Samo se ti *****avaj, ja plocu vise da ti sredjujem necu. Postajem ko automehanicar, malo, malo pa dodjes sa havarijom na kanal. 😛Aca je napisao(la):Ovo je zalost bozija, vidim da ce opet da radi lemilica. FX
A zato Aca ima te rezultate?????Budzio mu plocu cuveni Gedza Matsonik😀 .Gedza je napisao(la):Samo se ti *****avaj, ja plocu vise da ti sredjujem necu. Postajem ko automehanicar, malo, malo pa dodjes sa havarijom na kanal. 😛
Nego recite mi jel se onih mojih 15-tak hiljada ne racunaju (da li sam van konkurencije). 😀
simpson H je napisao(la):A zato Aca ima te rezultate?????Budzio mu plocu cuveni Gedza Matsonik😀 .
Gedzo,sledeci put malo bolje pregledaj Acinu plocu izgleda mu otisla djunta😀 😀
Gedza je napisao(la):Samo se ti *****avaj, ja plocu vise da ti sredjujem necu. Postajem ko automehanicar, malo, malo pa dodjes sa havarijom na kanal. 😛
Nego recite mi jel se onih mojih 15-tak hiljada ne racunaju (da li sam van konkurencije). 😀
A, jesu ti tako rekli...😀 😀gozilla je napisao(la):A jel ona sa sitnim nutom?😀 Ma moze i ona da se nabudzi😛 😛
Pa nek ti nabudzi onaj ko ti je rek'o da moze.gozilla je napisao(la):A jel ona sa sitnim nutom?😀 Ma moze i ona da se nabudzi😛 😛
Pa ti nisi u toku kolega. Ja sam usao u klasu 15xxx. Nisam ja ko vas dvojca da se mucim sa ulaskom u klub 14xxx, kada resim sta hocu spremim masinu i krk, preskocim par stepenika odjednom. 😀 😉Aca je napisao(la):Samo se ti ne javljaj, onaj tvoj polufabrikat od procesora je i dosao glave biosu. 😛 Nego kojih 15K u 3DMarku 2000. 😀 😛
Ajd' ako napravimo onu kombinaciju, obecavam da cu da te pojurim 😀... a i Acu, naravno! 😛simpson H je napisao(la):Bravo Aco majstore!!!Priznajem izjednacenje jer 2 poena nista ne znace.Aj' sad ' da vidim jos nekoga?Za tebe nisam ni sumnjao.
Pozdrav
Eeee,moji matorci ,kakva su to vremena bilaaaaa !!!😉Gedza je napisao(la):Pa nek ti nabudzi onaj ko ti je rek'o da moze.
Moramo da se dogovorimo ko ce da pisa za vojsku. 😀simpson H je napisao(la):Eeee,moji matorci ,kakva su to vremena bilaaaaa !!!😉
Gedza je napisao(la):Moramo da se dogovorimo ko ce da pisa za vojsku. 😀
Daj ti nekog od ovih tvojih pulena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari