Mene si mislio??😀 😀Aca je napisao(la):Da vidimo ko je sad bolji u 3DMarku! :beat: Nocas cu da nadjem tviker na netu, tek onda cu da te razbijem. :d:d
Alexandar je napisao(la):Moracu da poteram G200 na vratolomnih 90Mhz za Core pa da postujem i ja rezultate...
E, te integrisane zveri se ne racunaju!!! 😀😀😀BeastMaster je napisao(la):kod mog drugara na duronu na 850MHz i integrisanoj sis grafičkoj karti (sa podrškom za 3D:hump: ) smo dobili čitavih 260 3Dmarka😉 ... ajd sad junaci😀
CAR je napisao(la):E, te integrisane zveri se ne racunaju!!! 😀😀😀
Simpsone, donosim ti moju Diamond Ultra-u, s kojom sam svojevremeno "nabio" ravno 500 pojena... :beat:
Eeee, pa kazem ja da je moja "Ultra"... 😀😀😀ivo.r je napisao(la):Pa imam skoro toliko sam MX400 :d :beat: :d
simpson H je napisao(la):Koliko da se zna ko kosi a ko vodu nosi😉
😀 😀 😀
Nemoj ga, sad ce da zapne i spali procesor! 🙂Aca je napisao(la):Ni iz cigana nisi izasao. :d:d
<Mancha> je napisao(la):Zivo me zanima ko ce prvi da probije magicnu granicu od 2000 :beat:
simpson H je napisao(la):Sta mislis ??😀 😀 😀
ivo.r je napisao(la):Koji ste vi carevi! 🙂🙂🙂🙂
jazza je napisao(la):Nemojte vise ljudi. Pocinjem da se plasim za svoj skor na Radeon-u. :zgran: Sve u svemu svaka cast. To je brze i od Gforca 2MX 400. Sto je zaista zapanjujuce. Cestitam Vam:happy:
Aca je napisao(la):Opet krades, mora da si turio 16bita 😕 ili si zvao Maxa da ti pomogne. 😀😀
simpson H je napisao(la):Jao uzas!!
Nema sanse da napravim vise od ovoga jer je ovo kod moje karte izgleda teski maximum.Pocinju da mi se javljaju tragovi i brljotine pri svakom povlacenju misa i pored otvorenog prozora i ventilatora koji duva u kuciste.
Veceras turam 98' pa probam ove ostale tweakere jer je za XP veoma suzen izbor😀
A ako zbog tebe spalim kartu,naplaticu ti 10€ kao ratnu odstetu,jer si prvi poceo😀 😀
Ja sam mojoj oduzeo zivot😀 😀 .Aca je napisao(la):Znao sam, da se bavis teskim prevarama. :d:d Sad moram opet da vracam Matroxa u kuciste i da palim i ja ventilator. :beat: Izgleda da sam je ja samo blago overklokovao u odnosu na tebe, ali sad kad je naprzim letece perje. :boom: :d:d
simpson H je napisao(la):Ja sam mojoj oduzeo zivot😀 😀 .
Nemoj i tu drugu s' cime ce deca da mi se igraju ?😀 😀
Jaooooo ti nemas pravo da mi pricas😀 😀 😀 .Aca je napisao(la):E paceru nijedan, navikao si na Nevidiju, ne znas ni da baratas sa finim hardware-om. 😀😀 Ipak cu te odrati na finjaka bez posledica po karticu. 😉
Ode kod Svetog Petra za hardver, a? 🙂simpson H je napisao(la):Ja sam mojoj oduzeo zivot😀 😀 .
Aco, kumim te, postedi tu... gre'ota da klinci pice onaj lov na nekom muljavom MX400! :beat:simpson H je napisao(la):Nemoj i tu drugu s' cime ce deca da mi se igraju ?😀 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari