Šta je novo?

Simpsone, ajd sad da te vidim!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Aca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Da vidimo ko je sad bolji u 3DMarku! :beat: Nocas cu da nadjem tviker na netu, tek onda cu da te razbijem. :d:d

Aca je napisao(la):
Da vidimo ko je sad bolji u 3DMarku! :beat: Nocas cu da nadjem tviker na netu, tek onda cu da te razbijem. :d:d
Mene si mislio??😀 😀

Evo upravo trazim driver za XP a kada ga nadjem bice :hump: .

😀 😀 😀

aco, novopeceni sam vlasnik matroxa, nemoj da te razbijem sto takvu kartu klokujes! pa ona ne zasluzuje da se napreze! majstore, pa to je boli!!! 😀

Moracu da poteram G200 na vratolomnih 90Mhz za Core pa da postujem i ja rezultate...

Ajde se sad takmicite ko ima manji rezlutat u 3d marku jer ce to biti zanimljivije😀 cheers 😀

SAM SI TRAZIO🙂))))

Koliko da se zna ko kosi a ko vodu nosi😉

😀 😀 😀

Koji ste vi carevi! 🙂🙂🙂🙂

Alexandar je napisao(la):
Moracu da poteram G200 na vratolomnih 90Mhz za Core pa da postujem i ja rezultate...

Meni sa g200 nije hteo da pokrene 3d mark 🙁, a sa g400 i kelerabom na 1600 sam imao oko 1300+

kod mog drugara na duronu na 850MHz i integrisanoj sis grafičkoj karti (sa podrškom za 3D:hump: ) smo dobili čitavih 260 3Dmarka😉 ... ajd sad junaci😀

BeastMaster je napisao(la):
kod mog drugara na duronu na 850MHz i integrisanoj sis grafičkoj karti (sa podrškom za 3D:hump: ) smo dobili čitavih 260 3Dmarka😉 ... ajd sad junaci😀
E, te integrisane zveri se ne racunaju!!! 😀😀😀

Simpsone, donosim ti moju Diamond Ultra-u, s kojom sam svojevremeno "nabio" ravno 500 pojena... :beat:

CAR je napisao(la):
E, te integrisane zveri se ne racunaju!!! 😀😀😀

Simpsone, donosim ti moju Diamond Ultra-u, s kojom sam svojevremeno "nabio" ravno 500 pojena... :beat:

Pa imam skoro toliko sam MX400 :d :beat: :d

ivo.r je napisao(la):
Pa imam skoro toliko sam MX400 :d :beat: :d
Eeee, pa kazem ja da je moja "Ultra"... 😀😀😀

Re: SAM SI TRAZIO🙂))))

simpson H je napisao(la):
Koliko da se zna ko kosi a ko vodu nosi😉

😀 😀 😀

Ni iz cigana nisi izasao. :d:d

Re: Re: SAM SI TRAZIO🙂))))

Aca je napisao(la):
Ni iz cigana nisi izasao. :d:d
Nemoj ga, sad ce da zapne i spali procesor! 🙂

Pardon, ne moze... ipak, "intel je to"!!! 😀😀😀

Sta mislis ??😀 😀 😀

Opet krades, mora da si turio 16bita 😕 ili si zvao Maxa da ti pomogne. 😀😀

Nemojte vise ljudi. Pocinjem da se plasim za svoj skor na Radeon-u. :zgran: Sve u svemu svaka cast. To je brze i od Gforca 2MX 400. Sto je zaista zapanjujuce. Cestitam Vam:happy:

Da znas Jakso da je to ubitacna kombinacija :beat:

jazza je napisao(la):
Nemojte vise ljudi. Pocinjem da se plasim za svoj skor na Radeon-u. :zgran: Sve u svemu svaka cast. To je brze i od Gforca 2MX 400. Sto je zaista zapanjujuce. Cestitam Vam:happy:

Ja sam imao 2705 na GF256 SDR (150/180) 🙂

Aca je napisao(la):
Opet krades, mora da si turio 16bita 😕 ili si zvao Maxa da ti pomogne. 😀😀

Jao uzas!!

Nema sanse da napravim vise od ovoga jer je ovo kod moje karte izgleda teski maximum.Pocinju da mi se javljaju tragovi i brljotine pri svakom povlacenju misa i pored otvorenog prozora i ventilatora koji duva u kuciste.
Veceras turam 98' pa probam ove ostale tweakere jer je za XP veoma suzen izbor😀
A ako zbog tebe spalim kartu,naplaticu ti 10€ kao ratnu odstetu,jer si prvi poceo😀 😀

Jao uzas!!

Nema sanse da napravim vise od ovoga jer je ovo kod moje karte izgleda teski maximum.Pocinju da mi se javljaju tragovi i brljotine pri svakom povlacenju misa i pored otvorenog prozora i ventilatora koji duva u kuciste.
Veceras turam 98' pa probam ove ostale tweakere jer je za XP veoma suzen izbor😀
A ako zbog tebe spalim kartu,naplaticu ti 10€ kao ratnu odstetu,jer si prvi poceo😀 😀

Znao sam, da se bavis teskim prevarama. :d:d Sad moram opet da vracam Matroxa u kuciste i da palim i ja ventilator. :beat: Izgleda da sam je ja samo blago overklokovao u odnosu na tebe, ali sad kad je naprzim letece perje. :boom: :d:d

Aca je napisao(la):
Znao sam, da se bavis teskim prevarama. :d:d Sad moram opet da vracam Matroxa u kuciste i da palim i ja ventilator. :beat: Izgleda da sam je ja samo blago overklokovao u odnosu na tebe, ali sad kad je naprzim letece perje. :boom: :d:d
Ja sam mojoj oduzeo zivot😀 😀 .
Nemoj i tu drugu s' cime ce deca da mi se igraju ?😀 😀

E paceru nijedan, navikao si na Nevidiju, ne znas ni da baratas sa finim hardware-om. 😀😀 Ipak cu te odrati na finjaka bez posledica po karticu. 😉

Aca je napisao(la):
E paceru nijedan, navikao si na Nevidiju, ne znas ni da baratas sa finim hardware-om. 😀😀 Ipak cu te odrati na finjaka bez posledica po karticu. 😉
Jaooooo ti nemas pravo da mi pricas😀 😀 😀 .

Ode kod Svetog Petra za hardver, a? 🙂
I vreme joj je bilo... kad se zezas sa latencijama k'o da ima Corsair cipove! 😀😀😀
Aco, kumim te, postedi tu... gre'ota da klinci pice onaj lov na nekom muljavom MX400! :beat:

Nazad
Vrh Dno