Imao sam c35 a uzeo sam c45 veoma sam zadovoljan a to sto se igrica tice imaju ih podjednako po 3 bar sam ja na c35 imao 3 a i na c45 imam 3 askin sheme su nebitne c45 ima 2 a c35 je imao 3 koliko se secam ali c45 ima vise profila i organajzer i birthday i notes sto c35 nije imao nema melodi composer ali ima mesta za 4 melodije dodatne i otprilike je zbog svih ti stvari mu smanjen imenik za 50 mesta ali je dodato jos mnogo korisnih stvari. WAP mu je dosta poboljsan a i dodati su screensaveri tako da je i moja preporuka ako nekoga interesuje C45. Pogotovo sto je mnogo lepsi manj a i antena je integrisana pa je laksi za nositi ...][V][ATRIX™ je napisao(la):ja C45. Odlican je za te pare, lep, mali... WAP...
C35i je isto odlican, jedino sto je C45 lepsi.
Doduse C35i ima neke opcije sto C45 (noviji!) nema! 😡 Npr. skin shema za menije, c35 ima jedno 5 dok c 45 ima samo 2!
ali dobro... onda c 35 ima 100 brojeva internu memoriju, dok su na C45 smanjili na samo 50! C 35 ima i par igirca vise, ?!
Ne znam zasto su to ovi iz Siemensa uradili, da noviji model osakate za neke sitnice koje "zivot znace" ..
C 45 ima lako menjanje maskica dok C35 nema.
Ja bih ti savetovao C 35 ako su ti bitnije tih par igrica vise, composer, (C 45 ga nema ali moze da primi sa neta ili sa drugog moba)... ali ako ti je izgled bitniji i velicina, uzmi C 45....
Od dodatnih opcija ima: WAP, Organizer.. Birthdays... i jos punoo toga...
I recommend - C45
:wave;
Kapacitet joj je kao i kod C35i ali baterija nije ista a meni traje 3 dana sto je dosta dobar rezultat za bateriju od 500 ili 550 mAh nesecam se tacno a mrzi me sada da trazim uputstvo. Inace postoji i LiJo baterija za C45 koja moguce traje duze posto je nesto veceg kapaciteta ...Turbe je napisao(la):Koliko traje baterija na C45 ici i koliki joj je kapacitet
Turbe je napisao(la):A jel biste pre uzeli mesec dana koriscenog C45 ili 6meseci koriscenog S35 za iste pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari