Šta je novo?

Simens C45

kepa

Čuven
Učlanjen(a)
14.07.2001
Poena
650
Da li neko od Vas koristi Simens C45
Potrebni utisci o istom i poredjenje sa C35i

imam

ja C45. Odlican je za te pare, lep, mali... WAP...
C35i je isto odlican, jedino sto je C45 lepsi.
Doduse C35i ima neke opcije sto C45 (noviji!) nema! :mad: Npr. skin shema za menije, c35 ima jedno 5 dok c 45 ima samo 2!
ali dobro... onda c 35 ima 100 brojeva internu memoriju, dok su na C45 smanjili na samo 50! C 35 ima i par igirca vise, ?!
Ne znam zasto su to ovi iz Siemensa uradili, da noviji model osakate za neke sitnice koje "zivot znace" ..
C 45 ima lako menjanje maskica dok C35 nema.
Ja bih ti savetovao C 35 ako su ti bitnije tih par igrica vise, composer, (C 45 ga nema ali moze da primi sa neta ili sa drugog moba)... ali ako ti je izgled bitniji i velicina, uzmi C 45....
Od dodatnih opcija ima: WAP, Organizer.. Birthdays... i jos punoo toga...

I recommend - C45
:wave;

Re: imam

][V][ATRIX™ je napisao(la):
ja C45. Odlican je za te pare, lep, mali... WAP...
C35i je isto odlican, jedino sto je C45 lepsi.
Doduse C35i ima neke opcije sto C45 (noviji!) nema! :mad: Npr. skin shema za menije, c35 ima jedno 5 dok c 45 ima samo 2!
ali dobro... onda c 35 ima 100 brojeva internu memoriju, dok su na C45 smanjili na samo 50! C 35 ima i par igirca vise, ?!
Ne znam zasto su to ovi iz Siemensa uradili, da noviji model osakate za neke sitnice koje "zivot znace" ..
C 45 ima lako menjanje maskica dok C35 nema.
Ja bih ti savetovao C 35 ako su ti bitnije tih par igrica vise, composer, (C 45 ga nema ali moze da primi sa neta ili sa drugog moba)... ali ako ti je izgled bitniji i velicina, uzmi C 45....
Od dodatnih opcija ima: WAP, Organizer.. Birthdays... i jos punoo toga...

I recommend - C45
Imao sam c35 a uzeo sam c45 veoma sam zadovoljan a to sto se igrica tice imaju ih podjednako po 3 bar sam ja na c35 imao 3 a i na c45 imam 3 askin sheme su nebitne c45 ima 2 a c35 je imao 3 koliko se secam ali c45 ima vise profila i organajzer i birthday i notes sto c35 nije imao nema melodi composer ali ima mesta za 4 melodije dodatne i otprilike je zbog svih ti stvari mu smanjen imenik za 50 mesta ali je dodato jos mnogo korisnih stvari. WAP mu je dosta poboljsan a i dodati su screensaveri tako da je i moja preporuka ako nekoga interesuje C45. Pogotovo sto je mnogo lepsi manj a i antena je integrisana pa je laksi za nositi ...

Right choice!

Samo ja sam ono uporedjivao sa Siemens-om C35i ;)
on je onda bitno poboljsan u odnosu na obicnu 35-icu....
Veruj mi bices zadovoljan sa C45. Ja sam samo predocio da 35i ima skoro iste opcije sem organizera .... a za manje pare.... nekome je to bitno!
Ipak je novi model - novi model! :p

P.S. srecno i dugorocno koriscenje telefona!
:)

Hvala
Nadam se jos i da cu uspeti da nadjem negde da skinem Simens SoftDataLink 5.0

Pozdrav

Koliko traje baterija na C45 ici i koliki joj je kapacitet

Turbe je napisao(la):
Koliko traje baterija na C45 ici i koliki joj je kapacitet
Kapacitet joj je kao i kod C35i ali baterija nije ista a meni traje 3 dana sto je dosta dobar rezultat za bateriju od 500 ili 550 mAh nesecam se tacno a mrzi me sada da trazim uputstvo. Inace postoji i LiJo baterija za C45 koja moguce traje duze posto je nesto veceg kapaciteta ...

C45 ima bateriju kapaciteta 550 mAh. Meni traje 2-3 dana, posto ga malo vise koristim...

A jel biste pre uzeli mesec dana koriscenog C45 ili 6meseci koriscenog S35 za iste pare

Turbe je napisao(la):
A jel biste pre uzeli mesec dana koriscenog C45 ili 6meseci koriscenog S35 za iste pare

S35, naravno.

Nazad
Vrh Dno