Šta je novo?

SimCity Societies-Problem

dejan#7

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2008
Poena
435
SimCityi mi secka ko lud kako god da namestim(low,medium...).Neznam u cemu je problem.Probao sam sa novim drajverima za grafu,ali nevredi:mad:Konfiguracija je iz potpisa.

Poslednja izmena:
Iz mog nekog skromnog iskustva takve probleme pre moze da prouzrokuje zvuk

Kako mislis zvuk?Kako da to popravim jel trebaju neki drajveri?

eh nisam ja rekao da sam siguran da je to problem vec da moze da bude do toga...

aj za pocetak ako imas XP probaj da ides na run-pa ukucaj dxdiag-pa idi na sound-pa vidi da li ti je tu full aceleration

Kod mene isto dosta koci kad ga stavim na high, dok na medium ide onako ok a na low ide super. Izgleda da je igra zestoko neoptimizovana.

Kod mene isto dosta koci kad ga stavim na high, dok na medium ide onako ok a na low ide super. Izgleda da je igra zestoko neoptimizovana.

Kod mene na low moze da se podnese,ali na medium i high nema sanse da se igra.:mad:Jel ima nekih patcheva da se to popravi?

Ne znam, trebalo bi hos neko da se javi ko je probao igru pa da vidimo sta nije u redu, ali izgleda da je do igre jer i kod tebe na geforce i kod mene na ati ne radi kako treba. Ne verujem da trazi neki jak procesor, moj radi na 2,8 Ghz.

Ne znam, trebalo bi hos neko da se javi ko je probao igru pa da vidimo sta nije u redu, ali izgleda da je do igre jer i kod tebe na geforce i kod mene na ati ne radi kako treba. Ne verujem da trazi neki jak procesor, moj radi na 2,8 Ghz.

I moj drug ima isti problem.Konfiguracija mu je:X1950pro,2 gb ddr2,Amd 3800+ 2.1GHz.

Skinuo sam patch i koliko vidim ima poboljsanja, kada stavim skoro sve na high rezolucija 1280*1024 radi ok kada sam u pticjoj perspektivi ali kada se kamera spusti skroz dole i rotira onda secka.

I kod mene je sve mnogo bolje.Problem resen.:banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Kako tebi radi prilikom rotiranja kamere kada spustis skroz dole pogled. Meni jedino tu zasecka.

I meni tu secka.Ali dobro vazno je da vise nesecka tamo gde netreba.

nije nesto posebno nema neki cilj.Igra je dosadna,a i nije nesto odranjena.Moj savet ti je da je uopste neigras.,)

Mene isuvise podseca na City life, ipak je Sim City 3000 na mene ostavio najbolji utisak.

Nazad
Vrh Dno