Šta je novo?

SIM unlock Galaxy S2

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Prijatelj ima Galaxy S2 uzet u Telenoru i potrebno mu je da uradi carrier unlock jer ide u inostranstvo. Mobilni smo root-ovali, probali razni software ali ne ide. Samsung Unlocker 1.4 ne radi na racunaru sa ATI grafikom, nece ni na CUDA racunaru (istina graficka je 9400 mobile). Molim za pomoc ako neko zna.

Hvala!

Imas na marketu par programa sa kojima mozes da odradis unlock...Ja sam koristio Galaxy_S unlock i provereno radi...Koliko vidim i GalaxSim Unlock zavrsava posao....

Poslednja izmena:
Imas na marketu par programa sa kojima mozes da odradis unlock...Ja sam koristio Galaxy_S unlock i provereno radi...Koliko vidim i GalaxSim Unlock zavrsava posao....

Svi se programi zovu slicno, ali mislim da sam koristio Galaxy_S unlock, tu se menja file u etc\? Ako je to, probano nece, mozda nesto lose radim? Provericu sve jedno opet programe, hvala.

Ako hoćeš, a imaš mogućnost da platiš PayPal nalogom, možeš ovde da probaš da otključaš S2..koliko vidim ovde ti daju sve kodove za tvoj telefon, tako da ne moraš da se zezaš sa menjanjem sistemskih fajlova..ja ću videti nekako da probam kod njih ako mi Telenor ne bude dao unlock kodove nakon isteka ugovora..15e je cena ovde

http://www.sammobile.com/unlock/

Ako hoćeš, a imaš mogućnost da platiš PayPal nalogom, možeš ovde da probaš da otključaš S2..koliko vidim ovde ti daju sve kodove za tvoj telefon, tako da ne moraš da se zezaš sa menjanjem sistemskih fajlova..ja ću videti nekako da probam kod njih ako mi Telenor ne bude dao unlock kodove nakon isteka ugovora..15e je cena ovde

http://www.sammobile.com/unlock/

Jel to proverena usluga? Platice se to, nego da ne ode u etar?

Ne znam, iskren da budem, tražio sam neke proverene sajtove za direktno otključavanje i video sam i oni da imaju..sajt je ranije bio pod imenom samfirmware, dosta poznat.. Možeš da se raspitaš na forumu kod njih da vidiš da li je to 100% sigurno..

GalaxSim Unlock instaliran, pise da je telefon otkljucan, ne trazi posle restarta sim unlock code (koji je trazio), ali ne moze da se zakaci na mrezu. U pitanju je VIP. Ima li neko neku ideju?

GalaxSim Unlock instaliran, pise da je telefon otkljucan, ne trazi posle restarta sim unlock code (koji je trazio), ali ne moze da se zakaci na mrezu. U pitanju je VIP. Ima li neko neku ideju?

Pogledaj jel imas IMEI, da slucajno nije ostecen efs folder, onda ide je.bada ako nemas backup

Imam IMEI. Izgleda da mu nisu aktivirali karticu, posto je sve OK... :smash:

Mobilni otkljucan definitivno, kartica pravila problem. Hvala svima.

Pozzzz.

Druze maksuz sam se reg na forum da se tebi zahvalim da nije bilo tebe i tvog linka za dowload morao bi dati 15 eura smradovima da mi otkljucaju.Znaci probavo sam na 10 programa i ni jedan nije otkljucao sve dok nisam skinuo i instalirao tvoj.Zahvaljujem ti se do neba :D

Vrh Dno