Šta je novo?

Silverstone vs. Cooler Master

anedic

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2003
Poena
610
Koje napajenje od 1000 W je po vama bolje od ova dva: Cooler Master Silent Pro Gold 1000W ili Silverstone Strider ST1000-P ?
Aleksandar

Preporucujem Strider-a. Imam mladjeg brata i stvarno sam prezadovoljan. Inace mislim da su iznad Cooler Mastera po napajanjima, a tu negde sa SS i Enermax-om.

Oba su Enhance napajanja, ali i ja bih isao pre na Silverstone. :)

Mislim da ti je izbor lak , da parafraziram jedanu recenicu iz nase poznate serije "Da li znas nekog da se ikada zalio na Silverston napajanja, da li znas nekog ko zna nekog ko se zalio na Silverston napajanja ? " :d Sve u svemu procitaj neki "svetski" forum o hardweru tipa Anandtech , Hardwareseacret , Jonnyguru itd... i vidi da li se uopste pominje CM na njima i ako se pominje kako je "prosao opis". Da me ne shvatis pogresno ima CM dobrih napajanja ali su uvek preskupi u odnosu na konkurenciju ili nude nesto manje performanse po istoj cenu , sto mu opet dodje na isto ... Sve u svemu kako je trenutna situacija na Srbskom trzistu blagi uzas pogledaj ponudu Silverstona i Seasonica od ostalih i ako pise da ima u ponudi kad narucis verovatno nema .

Nazad
Vrh Dno