Šta je novo?

Silkroad novi Free MMORPG

Malo pre sam skinuo igru i najnoviji patch, ali mi ne radi, izbacuje gresku pri startovanju, koja kaze sledece:
"silkroad.exe has encountered a problem and...." bla bla
Jel imao neko slicnih problema

isti slucaj...ima li pomoci ovde ili ide uninstall:mad:

Да ли постоји неки линк одакле може да се скине игра а да користим ДАП?

Mislim da nije moguce napraviti nov acount za igru iz dva razloga:
1) Zabranjeno je registrovanje svim ex-YU drzavama (ne znam iz kog razloga), ali ovo moze biti reseno Hide ip-om..ali to nas dovodi do drugog razloga
2)I kad uspete da promenite ip, i dalje vam nece dati da se registrujete jer ce vam izbaciti gresku u kojoj pise da na jednom user name-u ne smete imati vise od 5 acounta. pise da mozete kontaktirati admina kroz forum i greska ce biti ispravljena... sto je nemoguce...iz prostog razloga sto ne mozete da se registrujete kako biste koristili forum. Pokusajte da nadjete nekoga ko ima acc ali ne igra vise...tako sam ja resio problem
Poz :,,:

a koji sam ja maler, registracija mi prosla bez problema, a ne mogu da startujem igru:wall: :crash: :wall: :crash: :mad: :mad:

Mislim da nije moguce napraviti nov acount za igru iz dva razloga:
1) Zabranjeno je registrovanje svim ex-YU drzavama (ne znam iz kog razloga), ali ovo moze biti reseno Hide ip-om..ali to nas dovodi do drugog razloga
2)I kad uspete da promenite ip, i dalje vam nece dati da se registrujete jer ce vam izbaciti gresku u kojoj pise da na jednom user name-u ne smete imati vise od 5 acounta. pise da mozete kontaktirati admina kroz forum i greska ce biti ispravljena... sto je nemoguce...iz prostog razloga sto ne mozete da se registrujete kako biste koristili forum. Pokusajte da nadjete nekoga ko ima acc ali ne igra vise...tako sam ja resio problem
Poz :,,:

Moguce je preci i preko drugog razloga koji si naveo samo treba biti uporan ;)

Ja koristim PTT-KDS i ne moze preko njega da se regustruje ali moze preko SBB-a.Tako da nadjete nekog ortaka da vas registruje na sajtu
Pozrav

Imam problem oko registracije. Kada ukucam podatke i pokusam da se registrujem izbacuje mi server cannot find

Ima li ljudi koji jos uvek igraju Silkroad ili su zainteresovani da pocnu da je igraju?Ja sam tek krenuo pa da ne igram sam.

SRO je nista u poredjenju sa "9Dragons",Acclaim-ov MMO.
To je mmo sa kung-fu potezima,500+ razlicitih poteza,mnogo oruzja,opreme itd.
WWW.9DRAGONS.ACCLAIM.COM
ako neko hoce neka mi javi da ga ja invite-ujem u igru.
POZZ

al igra neko josh ovu igru ja sam tek pocheo na pluto serveru i mnogo mnogo mi se svidja pa ako neko igra na gorepomnutom serveru neka mi se javi na PM i ako neko oce da pochne ispochetka neka mi se isto javi na PM pomoci cu mu ako oce da zaradi lvl
pozzz

edit:izashla je EU verzija da znate samo,ja igram na njoj

Poslednja izmena:
Danas već postoji milion i jedan besplatni MMORPG, nešto ne verujem da ljudi i dalje igraju Silkroad. Koliko sam video po MMO sajtovima i forumima niko ne preporučuje ovu igru.

Nazad
Vrh Dno