Šta je novo?

Silent Hill: Homecoming

Rajke

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
350
21xk8.jpg

Developer: The Collective
Publisher: Konami
Genre: action | adventure
Platform: PC / Windows
Release Date: September 2008

Silent Hill 5 marks the return of the series that has become one of the leading horror franchises in the
world, launching a number of hit entertainment products, including a successful and acclaimed motion
picture. The game follows Alex Shepherd, a war veteran returning home from an overseas tour of duty to
investigate the mysterious disappearance of his younger brother, Joshua. His travels will lead him
through the small, insular community of Shepherd’s Glen and eventually through the hauntingly empty
streets of Silent Hill.
Building upon the series’ trademark foundations of atmosphere, adventure and storytelling, Silent Hill 5
introduces players to a frightening new experience. When confronted by the perverse incarnations of evil
that roam Silent Hill and Shepherd’s Glen, players will be able to utilize an enhanced combat system and
execute a number of offensive and defensive maneuvers as they experience every terrifying encounter
with the game’s numerous nightmarish creatures. Players will also have to solve a variety of puzzles as
they progress through the highly atmospheric game world, using cues from the environment to unlock
Silent Hill’s darkest secrets. Continuing the series’ tradition of standout music and sound design, Silent
Hill 5 features an original soundtrack by famed composer Akira Yamaoka.

Gameplay Vids:

[youtube]vWc71PnN8E4[/youtube][youtube]JLOnQTdXpl0&feature=related[/youtube]

:)

OMG!!! \(O_O)/

Jedva cekam, odigrao sam sve Silent Hillove do sad, a za ovaj nisam ni cuo da izlazi. Strava stvar. :D

Lepo zvuci, a izgleda kao da se polako vracaju korenima (mracnijim i dubljim gameplayem u odnosu na the room). Sve delove sam odigrao sem poslednjeg (koji me je repetitivnoscu smorio i nisam ga presao do kraja).

Da ja mislim da bio bilo bolje da sledeci put stavite na engleskom neki klip :D

Sto volim kad se ovako prijatno iznenadim :) rekao bih da je grafika losija od AiTD ali nebito, samo da se ne ponovi onaj trash "The room". Jedva cekam...

Uf, zaista lepa vest. Jedva cekam da izadje. Odigrao sam sva 4 prethodna dela i samo se nadam da nece liciti na The Room. Silent Hill mi je jedna od najomiljenijih igara, valjda nece unistiti serijal

Uuu.Kidanje. Znam shta cju raditi wikendima u septembru:)

Uf, zaista lepa vest. Jedva cekam da izadje. Odigrao sam sva 4 prethodna dela i samo se nadam da nece liciti na The Room. Silent Hill mi je jedna od najomiljenijih igara, valjda nece unistiti serijal

Tacnije ima pet delova , zadnji je Origins :) i dosta je dobar. Dosta se razlikuje od The Room i po meni je odlican. Ovo me podseca na Origins, ali videcu kad stigne. U svakom slucaju , nema da omane :D

Tacnije ima pet delova , zadnji je Origins :) i dosta je dobar. Dosta se razlikuje od The Room i po meni je odlican. Ovo me podseca na Origins, ali videcu kad stigne. U svakom slucaju , nema da omane :D

Origins je izašao PSP, pa je odatle portovan na PS2, zar ne?

@kuzma
Mislio sam da su samo promenili naziv, verovatno nije nikad ni izasao za PC ili neku aktuelnu konzolu. Bas ne verujem da bi propustio neki SH :D Svaki sem Rooma sam obrnuo bar 3 puta :)

Poslednja izmena:
Evo vesti o datumu izlaska:

After receiving the news that Silent Hill: Homecoming would be delayed until November, Konami have revealed that the Playstation 3, XBOX 360 and now PC version (arriving via stream) will all be available as planned from next month but unfortunately this only applies to North America. So Europe is officially down for a November release this year why is still unknown. The good news is though European fans can still import the game if they really can't wait those 2 long extra months and this is what some are considering. Another plus for eager European fans is that the Playstation 3 at least can support region free gaming.

This also now means that U.S. Silent Hill: Homecoming reviews should start to surfice soon as we approach September.

Nadam se da ce ova americka verzija biti izleciva a ne kao Alone in the Dark...

@kuzma
Mislio sam da su samo promenili naziv, verovatno nije nikad ni izasao za PC ili neku aktuelnu konzolu. Bas ne verujem da bi propustio neki SH :D Svaki sem Rooma sam obrnuo bar 3 puta :)

Dosadasnji naslovi:

Silent Hill (PS1),
Silent Hill 2 ( PS2, PC...),
Silent Hill 3 ( PS2, PC....),
Silent Hill 4, the Room ( PS2,PC....)
Silent Hill Origins (PSP, PS2)

I naravno Silet Hill Homecoming koji jedva cekam :D

Jesi li igrao Origins? Odlican je. Hteo sam da kazem da mi ovaj novi lici kao da je u tom fazonu. Sto je dobro naravno:)

Poslednja izmena:
Jesili li igrao Origins? Odlican je. Hteo sam da kazem da mi ovaj novi lici kao da je u tom fazonu. Sto je dobro naravno:)

Uh sad si me ubedio, počeo sam da "kupujem" Origins, nekako sam bio skeptičan prema igri zato što nije izašla na ostalim platformama. Jednostavno sam fan čitavog serijala i nisam hteo da pokvarim doživljaj, ali ako je dobar kao što kažeš to može biti samo plus.:)

Samo napred druze! Neces se pokajati. Origins je dosta tezi od svih ostalih, teske borbe a malo healt pakova, kamera je losa ( kao i u ostalim delovima), ali zato ima atmosferu odlicnu. Sve preporuke od mene :D

Da igras nesto dok ne stigne ovaj novi, koji je hvala bogu za next-gen konzole i PC, tako da bi grafika konacno mogla da bude malo poboljsana u odnosu na dosadasnje igre.:)

izgleda da ce ovo biti prvi Silent Hill koji cu ja odigrati i to koliko vidim sa zadovoljstvom ... napokon koliko toliko normalna kamera

Dosadasnji naslovi:

Silent Hill (PS1),
Silent Hill 2 ( PS2, PC...),
Silent Hill 3 ( PS2, PC....),
Silent Hill 4, the Room ( PS2,PC....)
Silent Hill Origins (PSP, PS2)

I naravno Silet Hill Homecoming koji jedva cekam :D

Jesi li igrao Origins? Odlican je. Hteo sam da kazem da mi ovaj novi lici kao da je u tom fazonu. Sto je dobro naravno:)

Na zalost nemam vise ps2, steta sto nije izasao za PC :(

jedva cekam :banana:

jel izasla igra??

Kod mene ne radi video strim, kaze unsuported format, jel mogu nekako da saznam sta mi treba? Imam instaliran svez onaj k-lite...

Izašla je valjda za Xbox360.

Evo i rivjua! - 6.7, za one koji veruju ovakvim sajtovima...:)

Inache, izlazak igre odlozhen je za kraj meseca. :(

There's a thread on the Silent Hill: Homecoming Forums as well as GameSpot Forums and GameFAQs (and presumably elsewhere) about the lack of a inverted control option for your camera view (there is apparently an option to invert your aim, but not the general camera view). The 360 is mentioned in those threads, and a post on IGN indicates this is a problem for the PS3 as well (thanks Bob). Also, in spite of the fact that Konami announced the survival/horror sequel was available on Steam on Tuesday when the console editions shipped (story), the game has not yet appeared there, and now a post on the Steam Users' Forums from Valve's Mike Dunkle saying: "Silent Hill Homecoming for PC will not become available until later this month. Please stay tuned for more information."

Silent Hill Homecoming - intro

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/npHSm9n36uQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/npHSm9n36uQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Dobar trejler!

jer izaslo ovo cudo za PC,ako nije kada ce,ako jeste MORAM da nabavim!! :D

Nazad
Vrh Dno