Šta je novo?

Silent Hill f

Dobra je igra, ali nije na nivou prvih igara u serijalu.
Trenutno prelazim po drugi put, dosta stvari se razlikuje, ali mislim da cu ostale krajeve samo pogledati na yt.
Tehnicki je bas lose odradjena - traversal stuttera ima dosta (ali srecom manje nego u SH2r).

Meni ovo nema veze sa ranijim, i stvarno mi smor sto kao neka balavica idem i mlatim sipkama i popravljam sipke itd. Nekako i gram na silu, cisto da predjem, a zagonetke me mrzi da razmisljam, ***, godine i posao i kada zapnem, youtube, resenje i cepam dalje, cisto da ispostujem igru :)
Omatorilo se.

Neprijatelji na easy, puzzle na hard, i lake su. Sta znam meni ovo mlako, nemam osecaj da je SH, ali je ok igra

Presao, meh. Obavio i to.

Савршено си ми објаснио да не трошим драгоцене минуте живота на ово ср***

Presao igru i drugi put. I drugi prelazak je bio zanimljiv jer je dosta toga drugacije - cutscenes, novo oruzje, dodatni boss, dodatne zagonetke.
Da bih video sve krajeve trebalo bi da predjem jos dva puta, sto bi mi bilo dosadno, tako da cu pogledati na yt.
Drago mi je sto se serijal vratio sa dve dobre igre, jedva cekam rimejk keca.

Eurogamer je i ranije bio medju najboljima sajtovima zbog dobrih recenzija i jer ne daju svakoj velikoj igri 5/5. Postali su jos bolji od kada su krenuli da rade ove lore analizre.

Najjači su ovi likovi što posvete video da bi hejtovali igru.

Druže igraš ako ti se sviđa ako ne preskočiš i ideš dalje, biće nešto drugo. Meni lično je igra bila sasvim zadovoljavajuća, ništa epski dobro ali među boljim naslovima do sada u ovoj godini.

Ne radi oni to zbog same igre, vec da bi mlatili pare. Videli od Grummza.
Nisam to ocekivao, ali mi se Cronos vise svideo, iako su prica i dizajn okruzenja dosta losiji nego ovde.
Svidja mi se sto su najavili da nece sve buduce SH igre imati isti gameplay.

Ja sam je juce krenuo igrati i otprilike sam negde na pola...Neki utisak o igri je da nije losa,malo mi je prica i sve oko nje konfuzno i prosto se borim da shvatim,ali sveokupni utisak je da je igra solidna,ali daleko od toga,po mom subjektivnom stavu da moze i da se uporedi sa SIlent hill 2 remake naslovom.Na mene je SIlent hill 2 remake ostavio utisako jednog od najboljih horora koje sam ikada odigrao,a Silent hill f,tek kao prosecan.

Prica je namerno sakrivena tokom prvog prelaska. Ovo je i dobro i lose, jer je drugi prelazak zanimljiviji, ali nema svako vremena da istu igru prelazi vise puta.

Prica je namerno sakrivena tokom prvog prelaska. Ovo je i dobro i lose, jer je drugi prelazak zanimljiviji, ali nema svako vremena da istu igru prelazi vise puta.
Iskreno meni to ne moze da bude nikako dobro.Istu igru da prelazim vise puta,da bi na kraju uklavirio sve,manje vise,opet naglasavam po mom subjektivnom vidjenju glupost.

Iskreno meni to ne moze da bude nikako dobro.Istu igru da prelazim vise puta,da bi na kraju uklavirio sve,manje vise,opet naglasavam po mom subjektivnom vidjenju glupost.
Jasno, ali ti posle prvog prelaska znas sta se desilo, samo se u sledecim prelascima prica produbljuje.
I nije sve isto, imas novo oruzje, novog bossa, nove zagonetke i cutscenes se razlikuju.

Jasno, ali ti posle prvog prelaska znas sta se desilo, samo se u sledecim prelascima prica produbljuje.
I nije sve isto, imas novo oruzje, novog bossa, nove zagonetke i cutscenes se razlikuju.
Sve to druze nije vredno igranja dva puta iste igre.Barem za mene.Sve je to moglo u jednom prelasku da se spakuje.Zbog par novih scena i dve,tri nove sipke,gde se opet sve svodi na isto,utrositi ponovo 8/10h igranja na istu igru je po meni besmisleno.Bezveze to rade.Nije to RPG naslov pa da ti od sto razlicitih faktora i odluka na kraju zavisi kraj,pa ti sad hrlis da se vratis i ponovo igras,da bi video nesto drugo,jer ti se ne svidja kako se igra zavrsila.

Sve to druze nije vredno igranja dva puta iste igre.Barem za mene.Sve je to moglo u jednom prelasku da se spakuje.Zbog par novih scena i dve,tri nove sipke,gde se opet sve svodi na isto,utrositi ponovo 8/10h igranja na istu igru je po meni besmisleno.Bezveze to rade.Nije to RPG naslov pa da ti od sto razlicitih faktora i odluka na kraju zavisi kraj,pa ti sad hrlis da se vratis i ponovo igras,da bi video nesto drugo,jer ti se ne svidja kako se igra zavrsila.
Ma naravno, svako ce da presudi da li bi trebalo da igra vise puta ili ne.
A tebe nista ne sprecava da posle prvog prelaska odgledas sve krajeve i dobijes kompletnu pricu. Propustices dosta detalja, ali nije ovo jedina igra gde ce se to desiti.

Bilo je igara koje sam vise od jednog puta igrao,ali to su bili vanseriski naslovi.RDR2 sam cak 3x zavrsio i uopste nije iskljuceno da cu istu igrati mozda jos jednom.Da ne shvatis pogresno,nemam nista protiv ove igre,sasvim je ok i sasvim prosecan horor koji mi drzi paznju.U pocetku nije tako delovalo,ali sad mi drzi paznju.Silent hill 2 remake mi je u svakom smislu reci kvalitetniji naslov.I kao kompletan dozivljaj i kao prica.

Vrh Dno