Šta je novo?

Sigurnost instalacije XP SP3 Final na XP SP2

Da, trebalo bi bez problema da prodje update.

Svakako da moze.
Ovim postupkom podaci se ne gube, a ne narusava se ni prethodno stanje registracione baze. Sama instalacija SP3 traje oko 20 minuta. Ovaj paket moze se skinuti i sa microsoftovog sajta.

hvala, bude li problema javiti ću...

sve proteklo u redu, hvala, ako bude problema javiti ću se,
inaće ovaj dati link ide direkt na microsoftov sajt i preuzuima fajl sa njega,
hvala

sve proteklo u redu, hvala, ako bude problema javiti ću se,
inaće ovaj dati link ide direkt na microsoftov sajt i preuzuima fajl sa njega,
hvala

Kako ti izgleda sada Win?
Jel kao i da si instalirao Win sp3 od nule?
Jesi li primetio neke manice, mislim na update?
Pitam jer bih i ja uradio isto to ili da reinstaliram sistem da mi posle ne bi brljavio.

trazio sam, ali moram bas mnogo da cesljam da bih nasao neki konkretan komentar, a mnogo mi se spava.

mislim da bi to trebalo za svaki slucaj raditi iz 'safe mod'-a, pogotovo ako imas neki antivirus.

par puta sam imao problem da se sp3 ne instalira kako treba, ako onda uradis reboot ne gine ti reinstalacija sistema. (jednom me je spasao proces explorer, 'ubio' sam neki proces i ponovo pokrenuo sp3 instalaciju i uspelo)

najbolji skini boot image sp3 imas na ms sajtu i samo butujes i on to uspesno odradi, ja sam bas komsiji pre neki dan to tako odradio i nije bilo problema

Odradio iz safe moda i sve proslo OK.
Nego, ja sam mislio da se dobija i neki interface. Ovo je samo zakrpa koja vizuelno nista ne donosi.
Ja reko bice tu novi IE, WMP,...

I kada instaliras sp3 ostaje brdo zakrpa sa ms sajta koje treba skinuti a da ne spominjem programe. Nisam siguran ali mislim da nijedan program ne unapredjuje na noviju verziju.
A inace ja sp3 obicno instaliram na svezu masinu. Na masine koje su vec opterecene brdom programa, drejvera i raznog smeca sam ponekad imao problema pa sam odustao od toga da ih unapredjujem osim ako neko bas insistira.

Imam jedno pitanje.Posto imam instaliran sp3,a hteo bih da reinstaliram ceo sistem,da li moram da imam onaj osnovni xp pa da ga onda upgrade na sp3 ili mi je dovoljan samo sp3?

Bi li neko bio ljubazan da mi posalje link za download na pm,kakav sam baksuz uboscu neki krsh windows.

mozes i preko windows update, a mozes i ovako

Mozes,bez problema da pregazis SP2 sa SP3..a mozes i da nadjes XP/SP0 i da integrises samo SP3,nLite-om.U njemu imas jos gomilu stvari za fine tuning(takozvani tweak)sistema.

External Mirror 1 - Network Installation Package for IT Professionals and Developers [EXE]
Ovde je kompletan SP3 sa M$-a, mada vidim da nude ISO fajl i ostalo...

Samo SP3...

Moja iskustva sa instalacijom SP za bilo koji windows kazu da ukoliko je instaliran redovan windows (ne osakacenei promenjene verzije tipa lastxp i sl.) i ako oko njega nije prckano sa Tune programima, instalacija SP prolazi uvek bez problema.

Nazad
Vrh Dno