Šta je novo?

Foto i video oprema Sigurnosna kamera za stan

Koji fotoaparat ili kameru kupiti?

marcony28

Poznat
Učlanjen(a)
26.12.2022
Poena
40
Ima li neko predlog koju kameru (budžeta oko 50 evra) uzeti za stan? Drugaru skoro provalili u stanu, pa me nešto tera da se malo raspitam.

Hvala unapred na predlozima.

Ona je za napolje..ja bih neku za unutra. A i ona je oko 10000 dinara.

Necu alarm. Realno voleo bih da kamera odreaguje pa da mogu ja da pokrenem preko app alarm

Velika korist i od kamera...

Meni je lik na radnom mestu izvadio novac iz novcanika i pobegao. Predao snimak policiji gde se jasno vidi lik lopova, podelio snimak na drustvenim mrezama, cak su i neke stranice objavile i nista. Kontam, Sremska Mitrovica malo mesto, neko ce ga prepoznati. Malo sutra, snimak mogu samo da okacim macku o rep.

Bratu su pre par godina obili stan, ali je imao kameru unutra u dnevnoj sobi. Jasno su se videli lopovi kako se setkaju po stanu i preturaju. Posle par meseca su ih uhapsili, ali nista od naknade stete. Moja preporuka je za zvono kameru. Kada vide da ima kamera na vratima, radije ce neki stan gde nema nista.

Koristio sam xiaomi, ali kasni snimak i obaveštenja i baterija krstio traje. Prosle godine ubacili blink video doorbell, kao i unutrasnje kamere i sve radi bez problema. Sa Sync modulom ne treba nikakav subscription, vec se snimci cuvaju na flesu ili disku koji se ubaci. Preporuka je i za Ring kamere. Obe su malo skuplje ali vrede.

Ona je za napolje..ja bih neku za unutra. A i ona je oko 10000 dinara.
Necu alarm. Realno voleo bih da kamera odreaguje pa da mogu ja da pokrenem preko app alarm
48e na KP. Ja za stan koristim najeftiju Xiaomi, ali ova tapo sto sam ti preporucio je zanimljivija, imas kao neku alarm funkicju. Led light...

Моја препорука што јачи аларм и камера.С тим да било какви каблови поготово од аларма не смеју да се виде споља.

Nazad
Vrh Dno