Šta je novo?

sigurno je normalno, ali ipak da pitam...

cyberdude

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
imam dual boot konfiguraciju 98 i xp.
sada, kupio sam msi ti4200 i instalirao najnovije 44.03 drajvere, naravno, posebne za xp, posebne za 98.
u xp sve je ok (jedan monitor), ali mi u 98 setup instalira još jedan dodatni monitor (tako da imam dva monitora instalirana).
da li se ovo dešava zato što kartica ima tv out ili ovo nije normalno da se dešava ?
ništa nisam priključio na tv out, port je slobodan!

Otprilike to bi trebalo da je OK. Meni je cak na GF2MX instalirao dva monitora iako karta nije imala TV Out (Win je znao da oduvek zelim da imam dual head :) )

da nema tog drugog ne bi valjalo, s obzirom da sve karte koje podrzavaju nView konfigurisu pri instalaciji 2 monitora

Da, a kod R9000Pro se npr. instaliraju i dve graficke kartice (primary i secondary) :) Ja sam se bas nasmejao kada sam prvi put ubacio R9000Pro u masinu i video to.

Udji u properties graficke karte i disable-uj nView i onda izbrisi drugi monitor iz Device manager-a i to je to.
Sve je u redu sa XP-om, nego posto novije nVidia kartice imaju nView on po defaultu ucita drivere za oba monitora, iako ti imas samo jedan, cak je to mozda i bag samih driver-a posto je malo glupo da ti prijavljuje drugi monitor ako ga nema pa cak i iako je ukljkucen nView

Vrh Dno