Šta je novo?

Siemens MT50?

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Koje je generalno misljenje o ovom telefonu, i mogu li da "kidam" poruke sa njime(koji mi je priorite u izboru). U planu je da uzmem mob, pa se dvoumim izmenju njega i m35 i c45...

Mislim da je c45 bolji izbor. Ortak ima mt50, mene licno ne odusevljava nesto, ali daleko od toga da je los.

Ali izmedju m35 i mt50 uvek bih prvo uzeo mt50.

C45 nikada nece imati podrsku za Javu a M(T)50 je ima.

Razmisli i o 3510. Za poruke su ipak nokie zakon. MT50 je super ali mi bas i nije za dugo pisanije. Nokia 3510 ima masinu od 6510 i jos poboljsanja. Da nije gabarita bio bi u 6XXX klasi... Ja ga imam trenutno i stvarno je super. Ima polifona zvona, 500 mesta u imeniku (ime + 3 broja i zabeleska)... A prima 250 or samtin poruka...

Ako vec uzimas siemensa gledaj da to bude neki S/SL. C i M/MT su djubre kao i Nokia 3310/3330 i slicni...

MT50 trosi bateriju kao nezdrav ako igras javgrice...

E, da, java je jedna potpuno beskorisna stvar, ja sam se sa tim igrao pola sata posle flashovanja SL45ice, i od tada nikad nisam ukljucivao ni jednu java aplikaciju sem da pokazem ljudima prince of persija na mobu (koji se ionako predje za 15 minuta).

Isto je i sa polifonim melodijama, cist pozeraj, obicno zvono se cuje bolje.

Hmmmm... Jes' da se malo slabije cuju al' zato su prijatne za uvo... Recimo kad spavam i zvoni mi 3510 ja utonem u jos dublji san ;)

Znaci nrema traumiranja...:D

Vrh Dno