Šta je novo?

SIEMENS ME75 i WAV?

Lazaboj

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
645
Pitanje za sve korisnike i znalce u vezi ovog telefona.Da li podrzava postavljanje wav file-ova kao zvono za kontakte i da li moze da se postavljaju slike za kontakte ili grupe u imeniku?Na nekim stranim forumima pise da moze mada u specifikacijama takva informacija ne postoji?Ako bi mogli da mi pomognete bio bih vam zahvalan!Hvala unapred 🙂

Da.
Svi Siemensi još od serije x55 podržavaju postavljanje wav melodije za zvono (u formatu IMA ADPCM, 8,000 kHz, 4 bit, mono), dok postavljanje slika u kontaktima podržavaju od serije x65.

Mali off, dali je neko od vas probao da ME75 poveze sa kompom sa infracrvenim portom ?
Ja imam isti phone i nema sanse da se povezu ,na istom uredjaju npr puno stariji tel Nokia5210 radi bez problema !

Mali off, dali je neko od vas probao da ME75 poveze sa kompom sa infracrvenim portom ?
Ja imam isti phone i nema sanse da se povezu ,na istom uredjaju npr puno stariji tel Nokia5210 radi bez problema !

Ja povezujem svoj ME75 sa notebookom preko IR, a sa desktopom preko serijskog kabela, i u oba slučaja konekcija prolazi bez problema. Na notebooku mi izbaci da se u blizini nalazi još jedan "računar" koji se zove Siemens ME75, i dalje sve ide ok.
Inače, od softvera koristim Siemensov MPM.

Nazad
Vrh Dno