Šta je novo?

Siemens MC60

Telefon je bukvalno "kolko para toliko muzike" :mrgreen:

Moj je utisak da ne bi preziveo par padova, a i dugmici su mu mnogo krhki, pa sam bio u fazonu da stalno nesto glavi itd. a u stvari je sve OK. Kvalitet slika nije neki, i to po danu, a uvece je aparat neupotrebljiv !!! :eye:

Moj drugar ga je probao i kaze da je napravljen od mnogo jeftine i krhke plastike, kao sto je receno gore, i da mu je kamera krs.
Sve u svemu, za obici.

ma, who cares about camera!?

mene interesuje sam telefon, a te fancy gluposti (kao sto su kamera, radio ili igrice - to mi i ne treba)...

e, sto se tice "kolko para toliko muzike" - moja Nokija 3410 je jeftina, ali sam ja zadovoljan... medjutim, sad imam priliku da nabavim original MC60 za oko 50 evra! inace, tel mi nikada nije pao, tako da mi taj aspekt nije mnogo bitan...

ono sto mi je bitno: da li je bolji ili losiji od Nokije 3410 za kucanje poruka?

btw, trenutno mi je to tel sa najboljim dizajnom... pogotovu za jeftinije telefone (a ni pod razno ne dam za tel vise od 200 evra...)

dobro... verovatno cu ga ipak uzeti (a posle cu se kajati :) )

EDIT:

hm... evo sad sam procitao jedan VRLO los prikaz ovog telefona, tako da cu mozda ipak odustati...

ako nekog interesuje: http://www.mobile-review.com/review/siemens-mc60-en.shtml

"The review turned out to be rather unusual and strict for me. In my memory, there was no such weak and behindhand model from first-rate manufacturer for a long time. High price and poor functionality don’t allow writing about this device using neutral tones. It’s funny, but two other models from Siemens (С60 and С62) are the most weak by price/quality ratio in their segments." --- tako da najverovatnije odustajem od Siemensa!

A shto su simensi toliko jeftiniji od ostalih konkurenata? :oops:

Kako su jeftiniji ? pa C60 koshta 150€ a obichna je igrachka sa kolor ekranom i to loshim :) ne daju ga bez razloga za dzabe u MTSu :)
tako je i sa ostalim modelima...

ZoNi je napisao(la):
EDIT:

hm... evo sad sam procitao jedan VRLO los prikaz ovog telefona, tako da cu mozda ipak odustati...

ako nekog interesuje: http://www.mobile-review.com/review/siemens-mc60-en.shtml

"The review turned out to be rather unusual and strict for me. In my memory, there was no such weak and behindhand model from first-rate manufacturer for a long time. High price and poor functionality don’t allow writing about this device using neutral tones. It’s funny, but two other models from Siemens (С60 and С62) are the most weak by price/quality ratio in their segments." --- tako da najverovatnije odustajem od Siemensa!

Taj sajt u principu ne voli Siemens. Ne znam zasto. A i vecina prevoda na engleski je uradjena preko net prevodiaoca pa mogu ispasti review -ovi malo cudni.

Uvek kazem, i sad cu reci. Procitas review. To je OK. Pogledas neki forum, sta korisnici kazu, to je isto OK. Ali nezamenljivo je licno otici u radnju i probati telefon iz svoje ruke.

Nazad
Vrh Dno