Šta je novo?

Siemens M55

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
moze li da se ubrza ovaj telefon ?
uzasno je spor kada se kucaju poruke, prvi red jos i nekako ide ali drugi koliko kasni da je ponekad jako tesko otkucati poruku a da se nenanerviram :(

sofrware je ver.10

Skini noviju verziju sofware-a v.11 prilicno ubzana verzija...ubrzano ucitavanje sa kartice pri paljenju telefona....brzi upload/download file-ova sa/u telefon itd... file se zove "M55_119111_service.EXE" velicine 6.83Mb-a pa...proguglaj malo....pozdrav...

zahvaljujem mnogo !
Probacu kod drugara da flashujemo :)

Ako ako , samo pazite sta radite

http://alexsid.antex.ru/news2.html

evo ti link za updete software-a, a imas jos brod stvari za m55...pozdrav... :-devil-:

Ma tu tebi nesto ne valja. Kod mene je softver 10 ali je sve OK!

Pa da 10 je bolji od 11 posto je 11 beta faza

Meni sa v10 ne radi sporo, sto ne probas one patcheve mozda ima neki i za to.

zEx I XtC je napisao(la):
Isto *ranje drugo pakovanje :D

Ta ti poslovica ne stoji ovde.
Jer, ako odes u Siemens Service i trazis da ti stave poslednju verziju software -a dobice v11. Samo je neces naci na net -u zvanicno za download.

Ne moze bre da se zezne flesovanjem. Ja sam uflesovao sestrin M55 sa verzijom 10. Telefon radi solidno brzo i kada se kucaju poruke i bilo sta drugo, a znam da se pricalo kako rade ocajno sporo pa sam se bas iznenadio po tom pitanju. Kada sam ga doneo iz radnje softver je bio verzije 9, ali sam joj ubacio verziju 10 zbog srpskog menija. Verziju 11 nisam probao, jer je beta i nema srpski. Mada, ****** je taj Siemens - mnogo ruzan meni, ja navikao na Symbian :) :) :)

Artz je napisao(la):
Ta ti poslovica ne stoji ovde.
Jer, ako odes u Siemens Service i trazis da ti stave poslednju verziju software -a dobice v11. Samo je neces naci na net -u zvanicno za download.

whatever

Vrh Dno