Šta je novo?

siemens c60, data kabl i GPRS?

Milos13

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Imam problem sa siemens-om da ga prikljucim na racunar? skino sam siemens data suit, jedino sto radi je prenos slika, logoa itd. kada probam da ga konektujem preko GPRS assistans kaze da nepostoji telefon.
Nakon toga sam zavo 789 posto sam mislio da to uopste nije moguce da surfujem preko kompa, medjutim oni mi tamo kazu da je to moguce ali da mi trebaa "dobar data kabl", odnosno da onaj koji sam dobijo sa telefonom nije odgovarajuci za konektovanje na komp odnosno GPRS.
Moje pitanje da li je neko uspeo da poveze siemensa sa racunarom i da preko njega surfuje i ako jeste sa kojim kablom.

Pozdrav

...

Sve sto kazu lazu ko psi ,na jednom drugom nasem (El.S.)forumu imas mnogo kompletnije prepiske u kojima je sve objasnjeno.
Lako resenje ne postoji za sad.

Milos13 je napisao(la):
Imam problem sa siemens-om da ga prikljucim na racunar? skino sam siemens data suit, jedino sto radi je prenos slika, logoa itd. kada probam da ga konektujem preko GPRS assistans kaze da nepostoji telefon.
Nakon toga sam zavo 789 posto sam mislio da to uopste nije moguce da surfujem preko kompa, medjutim oni mi tamo kazu da je to moguce ali da mi trebaa "dobar data kabl", odnosno da onaj koji sam dobijo sa telefonom nije odgovarajuci za konektovanje na komp odnosno GPRS.
Moje pitanje da li je neko uspeo da poveze siemensa sa racunarom i da preko njega surfuje i ako jeste sa kojim kablom.

Pozdrav

Postoje dve vrste kabla i to je tacno.Kako ces proveriti koji ti imas?Nemam pojma,pitaj u nekoj prodavnici telefona.Takodje,ljudi kazu da GPRS na 064 trenutno ne radi.Probaj da ubacis 063 karticu u tel pa probaj i time eliminisi mogucnost da imas "krivi" kabl
Pozdrav

Kabl koji su meni dali je za siemensa C55, a nije do 064 nego jednostavno racunar neprepoznaje telefon.
Ja ne zanm ko koga ovde laze, bas cu zvati roaming da ih pital da li imaju taj pravi kabl. A inace i ne radi GPRS na 064 , ali kazu da je to privremeno njihovi inzinjeri rade na problemu.

Ovako,raspitao sam se do detalja.Mozes da odradis posao na c60,samo malo ces se pomuciti ali ima resenja.
Da ja ne bih duzio saljim ti link na pm gde mozes sve detaljno da procitas(ne bih da reklamiram ovde druge forume), a ti kad resis zagonetku,pisi ovde kako bi i ostali mogli da se konektuju

Ja mislim ali samo mislim da surf preko C60 nije moguc jel telefon nema GPRS modem mozda gresim???

Vrh Dno