Šta je novo?

Shuttle nForce2 IGP i problem sa osvezavanjem!!!

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Znaci koristim integrisanu grafiku na nForce2, i ne mogu da stavim osvezavanje na vishe od 60Hz ni na jednoj rezolucji vecoj od 1024*860 za 32bit-nom paleton boja??? Ima li neko ideju??? Sa paletom od 16bit-a je sve OK...
Uopshte, poshto je ploca juce stavljena u pogon, shta mogu da ocekujem od integrisane graficke na njoj??

jox je napisao(la):
Znaci koristim integrisanu grafiku na nForce2, i ne mogu da stavim osvezavanje na vishe od 60Hz ni na jednoj rezolucji vecoj od 1024*860 za 32bit-nom paleton boja??? Ima li neko ideju??? Sa paletom od 16bit-a je sve OK...

Koji si program za regulisanje osvezavanja koristio ? Riva Tuner, Reforce, podesavanja iz generickih drajvera ??

Ako nisi probao pokusaj sa Riva tunerom, on je majka za bilo koji tip graficke.
Mada je prilicno cudno sto u 16b sve radi a u 32b ne, pa jos samo preko 1024 😕

jox je napisao(la):
Uopshte, poshto je ploca juce stavljena u pogon, shta mogu da ocekujem od integrisane graficke na njoj??

Manje-vise nista :beat: ;P makar sa iole novijim stvarima

Koristio sam podeshavanja iz generichkih drajvera (mada nisu bash genericki, nego Detonatori)...

Shto se tice grafike, mislio sam ima li nekih trzavica i problema sa integrisanom grafikom kojih inace nema??

jox je napisao(la):
Koristio sam podeshavanja iz generichkih drajvera (mada nisu bash genericki, nego Detonatori)...

Ma na to sam i mislio.

Probaj sa Riva Tunerom ili Reforce-om

jox je napisao(la):
Shto se tice grafike, mislio sam ima li nekih trzavica i problema sa integrisanom grafikom kojih inace nema??

U tom slucaju, disregard-uj moj prethodni odgovor po tom pitanju jer sam mislio da pitas kakve su performanse. Hardverskih problema, naravno, ne bi trebalo da bude. U protivnom - reklamacija

Nazad
Vrh Dno