Šta je novo?

Shutdown problem u win me

HiMan

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
609
Problem je sledeci:
Kada zadam komandu shutdown na na ekranu sle lepo pojavi It's now safe... Ali ne iskljuci se.Da napomenem da se ovo u win 98 povremeno desavalo dok u win me stalno.Mozda nije softverski problem vec je problem u ploci ili u napajanju ili mozda imam stari bios.
Ploca:Lucky Star via 6v693(apollo pro plus)
Procesor:celeron 466
Napajanje:ATX
P.S. Ako neko zna gde mogu da nabavim novi bios neka se javi. Unapred hvala.

Postoji mogucnost da kad mu ti zadas da ugasi masinu, on ne stigne da zavrsi sve procese koje radi u pozadini. Mozda mu smeta neki program koji ne stize da zatvori. Pre nego sto krenes da ga gasis otvori Task Manager i pogledaj koji proces, aplikacija radi, pa probaj da ga ugasis.

Nije u tome problem.Gasio sam ga cak i iz safe moda.Takodje sam probao da drzim power dugme ali ne pomaze.

verovatno ti je cekirana opcija "disable fast shutdown" znaci: start->run->msconfig->advanced i tu imas desetak opcija u nizu medju kojima je i pomenuta,treba da je ,logicno,necekirana.

a ti win ti imaju taj bug da se nemogu ugasiti nadi i skini crack za taj problem

Resio sam problem.Zamenio sam napajanje i sad sve radi ok.
Hvala svima na pomoci i ako neko ima ideju za sta iskoristiti staro napajanje neka se javi.

Nazad
Vrh Dno