Šta je novo?

Shto nema mini DVD?

Ko kaze da ne postoji?

Samo nisu toliko zastupljeni na trzistu...

Kod nas naravno tesko, na netu po on-line shop-ovima ima kol'ko 'oces... 🙂

SumAnuT je napisao(la):
Kao shto ima mini CD?

Kako nema?!?! Pa bas sam u podzemnom kod DomaOmladine video DVD RW Memorex, ne secam se samo da li + ili -. Cena mu bila 350 din. a staje cak 2.1GB... tri filma na disk, a disk u dzepic od kosulje... ima li lepse 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Da bi ovaj tred dobio svrhu, predlazhem moderatorima da prebace ovo u domace trzhishte , a ko zna da kazhe gde imaju da se kupe ovakvi diskovi i po kojoj ceni.

Pa ti ubedjeno reche da nema, znachi zatvaramo thread 🙂

Ovi smajliji vishe nemaju nikakvo znachenje izgleda 😛

Ne ozbiljno ajde prebaci asbh bih hteo da kupim jedan, da budem i ja faca u kostolac bre :d

Poslednja izmena:
Rekoshe ti vec da ima u podzemnom prolazu kod doma omladine...

Znam znam, mozda ima josh negde ... ako ti je toliko stalo da zakljuchash,k zakljuchaj 😀

Imaš i preko puta ETF-a, u TC Fontana, u radnji koja se zove CD-Burn, pominjali su ovde po forumu. Baš im je stigla nova isporuka prošle nedelje.

KizaTheDeath je napisao(la):
Kako nema?!?! Pa bas sam u podzemnom kod DomaOmladine video DVD RW Memorex, ne secam se samo da li + ili -. Cena mu bila 350 din. a staje cak 2.1GB... tri filma na disk, a disk u dzepic od kosulje... ima li lepse 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif
zar na SS/SL 8cm ne staje 1.36 (1.46) GB (ne verujem da je DL jer bi bio 2.46 GB)
34.gif

Uh :S: sad sam zbunjen. Moguce je da je toliko koliko kazes, samo sto sam ja to video pre duze vremena (mnogo vode proteklo Savom & Dunavom), a do tada sam pazario nekoliko mini CD-RW, pa sam mozda permutovao 210MB. Vala, sad si me bas zaintrigirao, pa cu otici da vidim 😉

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Joooook, nije DL disk garantovano... takav ne bi kostao 350, nego 3350.

KizaTheDeath je napisao(la):
Uh :S: sad sam zbunjen. Moguce je da je toliko koliko kazes, samo sto sam ja to video pre duze vremena (mnogo vode proteklo Savom & Dunavom), a do tada sam pazario nekoliko mini CD-RW, pa sam mozda permutovao 210MB.
:d

A možda je i Anđelko permutovao kapacitet mini DVD-a sa disketom od 1.44 MB? :d :S:

E ozbiljno, jel zna neko tačno koliko staje na malečke DVD-ove?

Na mini DvD staje ~1.4GB podataka, postoji i dvoSTRANA verzija, naravno staje duplo 😀 (2.8GB).

1.36 GB provereno, ali na reklami stoji 1.46 gb ponekad 😉

Sledece nedelje stize i u KIK-u nesto, pa imajte i njih u vidu obzirom na popust, je li.

Pa za te pare mogu da kupim 3 DvD RW diska, meni je to skupo.

I, na kraju, moze li da se nagura 2 filma po tacno 700 MB ili ne moze?

Ako ne moze nisu trebali ni da ga prave :d

Nazad
Vrh Dno