Šta je novo?

Shtampanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Misha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misha

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
649
Nisam znao gde drugo da stavim topic, pa rek'o ajd' ovde..

anyway, jel zna neko da li ima negde da odnesem recimo neki pdf od ~1000 strana, pa da mi odshtampaju?

I koja je cena toga?

shta niko ne zna gde mogu da se shtampaju veliki fajlovi!?

pih...

Znam ja ali u NS. Mada DERU. 18 dinara na laseru b/w, mozda bi bilo manje na kolicinu ali cisto sumljam!

PozdraV

Za tu kolicinu strana ti se ispaltida kupis laserski stampac 🙂
Ili da se dogovorimo da ga ja kupimo, odstampam ti ovo i isplatim dobar deo stampaca 🙂 Meni odgovara, pa se ti javi ako hoces 🙂

Tesko da ces naci ispod 0.5DM na laseru. Ustvari, ako uspes da nadjes nekog ko u firmi ima laser, a ima tamo dovoljno vremena za 1k strana moze sigurno jeftinije 🙂

Ma imam ja HP 5l... ali mi je neshto pokvaren onaj mehanizam gde se stavi vishe papira pa on sam uvlachi, a mene mrzi da sedim pored njega i ubacujem papir po papir...

Nishta onda cu morati da jurim nekoga u nekoj firmi 🙂

Misha je napisao(la):
Nisam znao gde drugo da stavim topic, pa rek'o ajd' ovde..

anyway, jel zna neko da li ima negde da odnesem recimo neki pdf od ~1000 strana, pa da mi odshtampaju?

I koja je cena toga?

Pogledaj PM .

Nadji negde kopirnicu sa digitalnim fotokopirima tipa Ricoh aficio 401
ili nesto slicno.Ti aparati mogu da se koriste kao stampaci a cena ne bi smela na tu kolicinu da bude mnogo veca od cene obicne kopije , posto su troskovi isti.

Misha je napisao(la):
Ma imam ja HP 5l... ali mi je neshto pokvaren onaj mehanizam gde se stavi vishe papira pa on sam uvlachi, a mene mrzi da sedim pored njega i ubacujem papir po papir...

Nishta onda cu morati da jurim nekoga u nekoj firmi 🙂

Kupi Halo oglase i u sekciji racunari postoji oglas: za 900 dinara resavaju problem....

Ja sam inace, svojevremno, za popravku 5La dao cca 100DM (75 deo i 25 zamena!!!....Peri Hard 😡 )

Nazad
Vrh Dno