Šta je novo?

Shta pasuje ???

GIGAFAN

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2004
Poena
319
Ovako: Hocu da u zenin laptop ubacim jachi CPU, ALI...... zashto tema ovde ???
Pa ovako: Laptop je stariji Lenovo 3000 C200. Ima na sebi 945GM chipset. I shta je muka ? Pa nailazim na kontradiktorne info-e, negde pishe da ima s478, a negde s479 socket(?????????????), na sajtu intela pishe da je trenutni CPU celeron t420 pravljen samo u s478 pakovanju, a prema podacima na lenovo sajtu lap ima s479 socket ..............................
Dakle prvo pitanje je KOJI socket ima Lenovo 3000 C200 ?
Video sam da ima verzije istog laptopa sa jachim dualcore CPU-ovima, ali ne znam koja je granica za ugradnju.
Onda je drugo pitanje sasvim logichno.......... : KOJI je najjachi CPU koji smem da ubacim u Lenovo 3000 C200 ? (i zbog hladjenja, i zbog obezbedjivanja snage CPU-u)

Kopam vec danima, ali ne mogu da nadjem odgovore u koje bih bio siguran 99,999%

Ne bacaju mi se pare, a niti mi se spaljuje laptop..........

Evo i slike CPU-a u lapu, sa kompletno svim oznakama...
CAM01751.webp

Poslednja izmena:
Na stranom forumu mi je odgovoreno, na prvo pitanje. CPU-z je ochitao pogreshno, i za ovu verziju ide socket M (mPGA478MT).

Poslednja izmena:
Jeste, Celeron 420 je socket M processor, i najjace sto mozes da stavis tu je core 2 dou T7600 pod uslovom da ga bios podrzava. Neki optimalni upgrade bi ti bio na T5600. Ima jedan T7600 na kupujem prodajem, mala je cena, pa bi mogao da probas, ako radi super.

Nemoj dzabe davati pare jer su ti procesori socket P.

Zdravo. Zanima me sta se desilo sa ovu liniju na laptopova (HP Sleekbook)? Ja sam razmisljao da promenim moj stari Acer i bas mi je ova linija zapela za oko, ali koliko sam vidio sve su starije modele (sa Ivy Bridge), mada sa ok cjene. Kako sam procackao na netu kod HP nigde nisam vidio ovu seriju. Sta se desava? Jel jos postoi ili je prekinuta?

Nazad
Vrh Dno