GIGAFAN
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2004
- Poena
- 319
Ovako: Hocu da u zenin laptop ubacim jachi CPU, ALI...... zashto tema ovde ???
Pa ovako: Laptop je stariji Lenovo 3000 C200. Ima na sebi 945GM chipset. I shta je muka ? Pa nailazim na kontradiktorne info-e, negde pishe da ima s478, a negde s479 socket(?????????????), na sajtu intela pishe da je trenutni CPU celeron t420 pravljen samo u s478 pakovanju, a prema podacima na lenovo sajtu lap ima s479 socket ..............................
Dakle prvo pitanje je KOJI socket ima Lenovo 3000 C200 ?
Video sam da ima verzije istog laptopa sa jachim dualcore CPU-ovima, ali ne znam koja je granica za ugradnju.
Onda je drugo pitanje sasvim logichno.......... : KOJI je najjachi CPU koji smem da ubacim u Lenovo 3000 C200 ? (i zbog hladjenja, i zbog obezbedjivanja snage CPU-u)
Kopam vec danima, ali ne mogu da nadjem odgovore u koje bih bio siguran 99,999%
Ne bacaju mi se pare, a niti mi se spaljuje laptop..........
Evo i slike CPU-a u lapu, sa kompletno svim oznakama...

Pa ovako: Laptop je stariji Lenovo 3000 C200. Ima na sebi 945GM chipset. I shta je muka ? Pa nailazim na kontradiktorne info-e, negde pishe da ima s478, a negde s479 socket(?????????????), na sajtu intela pishe da je trenutni CPU celeron t420 pravljen samo u s478 pakovanju, a prema podacima na lenovo sajtu lap ima s479 socket ..............................
Dakle prvo pitanje je KOJI socket ima Lenovo 3000 C200 ?
Video sam da ima verzije istog laptopa sa jachim dualcore CPU-ovima, ali ne znam koja je granica za ugradnju.
Onda je drugo pitanje sasvim logichno.......... : KOJI je najjachi CPU koji smem da ubacim u Lenovo 3000 C200 ? (i zbog hladjenja, i zbog obezbedjivanja snage CPU-u)
Kopam vec danima, ali ne mogu da nadjem odgovore u koje bih bio siguran 99,999%
Ne bacaju mi se pare, a niti mi se spaljuje laptop..........
Evo i slike CPU-a u lapu, sa kompletno svim oznakama...

Poslednja izmena: