Šta je novo?

Shta mislite o rezultatu ?

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Evo nabavio sam novu memoriju po poshto ne prate svi thread o Transcend memoriji rekoh da postavim ovaj da chujem mishljenja !!!
Sa 1700+ TB B sam postigao sledece rezultate :
11x229 = 2526MHz !
10x246 (ishlo je i do 247-8 ali me zeza hladjenje) !
Ako se potrudim nadam se da cu izvuci i 10x250 !!!
Thread sam postavio za sve one koji ne prate ovaj thread pa da mi kazu shta josh mozda mogu da uradim i postignem josh vishe ;P Inache sve hladim sa Spire Fridge Rockom a nadam se da cu neshto vishe uraditi kad uzmem jachi cooler !

Genghis Khan je napisao(la):
Evo nabavio sam novu memoriju po poshto ne prate svi thread o Transcend memoriji rekoh da postavim ovaj da chujem mishljenja !!!
11x229 = 2526MHz !
Thread sam postavio za sve one koji ne prate ovaj thread pa da mi kazu shta josh mozda mogu da uradim i postignem josh vishe ;P Inache sve hladim sa Spire Fridge Rockom a nadam se da cu neshto vishe uraditi kad uzmem jachi cooler !

Uzmi jedan veliki kucni ventilator i uperi ga u kucste da duva pa onda probaj. Cisto isprobavanja radi. :beat:

NF7-S, i bez moda preko 240 zaista lep domet, a i budjavi transcend da gura preko 220 takodje suprice.

Genghis Khan je napisao(la):
11x229 = 2526MHz !

Sta jos mozes da uradis? Pa da modifikujes plocu, napon memorije i severnog mosta i da kupis bolji kuler ili da predjes na vodeno hladjenje.

Aca je napisao(la):
...
Sta jos mozes da uradis? Pa da modifikujes plocu, napon memorije i severnog mosta i da kupis bolji kuler ili da predjes na vodeno hladjenje.
'Oces jos i da predje na intela?! :beat:

Nazad
Vrh Dno