Ralex2 je napisao(la):Niposto ne uzimaj nesto sto ima na sebi oznaku LE/SE, jer to znaci da je karta osakacena tj. prepolovljena joj je memorijska magistrala na 64 bita. Tih 256 rama ti nista nece pomoci u igrama. Probao sam kod komsije na 5700LE 128 DDR Prince of Persia 2 i mogu da ti kazem da mu dosta sporo radi, a ima 1GB rama i Sempron 2800+, a u 3DMark 2001 7700, a ja sa Athlon 1600+, 512 DDR i Ati Radeon 8500 64 DDR imam 8150, a Prince of Persia 2 mi mnogo brze radi jer mi je karta punokrvna sa 128-bita, a kod njega malo lepse izgleda, ali performanse su lose. Punokrvna 5700 128 DDR kosta 130 evra.
Ronnie Coleman je napisao(la):Kao što reče čovek: LE & SE ne dolaze u obzir!
Veruj nam!
Srga je napisao(la):Ako na kutiji pise GE onda i moze da bude na 128bita ovako je to verovatno neka marketinska fora.
Bolje uzmi nesto tipa Asus V9570GE/TD/256 koja je sa PDV-om oko 125e
luduck je napisao(la):Shta mislite onda o qpovini 3d club ati radeon 9600pro ?
Ili preporuchite neshto bolje za 130-140 evra (bez poreza).
Uuu... a on je merodavan ubilo se...Ronnie Coleman je napisao(la):Cak je i Miodrag Kuzmanovic
u "Svetu kompjuter-a" rekao da je ovaj ATI best-buy!
samo ako imas nekoga koga dobro poznajes a da je diler, i da nije popisao rabu i stavio na novo stanje lagra mozes dobiti bez poreza, u svakom drugom slucaju ti ide 18% PDVdardza je napisao(la):Za 130-140 bez poreza bi trebalo da se nadje i 9600xt.
nickname je napisao(la):Uuu... a on je merodavan ubilo se...
nemoj ga citirati ovde, smejace ti se 90 % populacije...
pozdrav!
ToxiC je napisao(la):samo ako imas nekoga koga dobro poznajes a da je diler, i da nije popisao rabu i stavio na novo stanje lagra mozes dobiti bez poreza, u svakom drugom slucaju ti ide 18% PDV![]()
luduck je napisao(la):Shta mislite onda o qpovini 3d club ati radeon 9600pro ?
Ili preporuchite neshto bolje za 130-140 evra (bez poreza).
luduck je napisao(la):hmm...Chek,chek...
Na kutiji od ove grafichke pishe "Asus V9570 Gamer edition", a ucjoshku stoji slichica GeForce fx5700LE
PS. Ne razumem se ja mnogo u ta srrr44nj....ovaj, u opshte se ne razumem u ta srrr44nj....
Za ATI kartice kod ASUSA to GE još i ima pozitivno značenje, ali kod nVidie ta 9570GE/TD je ništa drugo nego 5700LE. Ono GE bi kao trebalo da znači da je kartica POOOSSEEEBBBNNNAAASrga je napisao(la):Ako na kutiji pise GE onda i moze da bude na 128bita ovako je to verovatno neka marketinska fora.
Bolje uzmi nesto tipa Asus V9570GE/TD/256 koja je sa PDV-om oko 125e
Bolje da napišu GE pa da znaš šta je, nego samo 5700 pa da gledaš u pasulj da li ima celu magistralu i takt...Moorhuhn je napisao(la):Za ATI kartice kod ASUSA to GE još i ima pozitivno značenje, ali kod nVidie ta 9570GE/TD je ništa drugo nego 5700LE. Ono GE bi kao trebalo da znači da je kartica POOOSSEEEBBBNNNAAAjer je 128bitna (na default vrednostima). Užas šta Asus pokušava da nam podvali :-devil-: .
ajd' sto se tice te 6600(GT) tu si u pravu, a sto se tice X700 moze da se omasovljava koliko oce kada je nema za AGP a nece je, izgleda, ni bitit.o. je napisao(la):cekaj da se malo omasove ove nove 6600/X700 kartice .............. a ove bolje na vidiku.
Zveki je napisao(la):Cekaj bre, i pored SVEGA napisanog ti NIKOGA nisi poslusao..?
C c c c c :smash:
24 postova i ti kupiš?! Još si izvalio i dobar primerak ako ti daje toliko bez OC-a. Sačekaj malo da se slegne ovo sa PDV-om, a tu tvoju prodaj iz mesta za te pare, makar ne imao kompijuter x danaluduck je napisao(la):***4 ))) Od sad Vas slusham.
Gledao sam na pakomov cenovnik...nema 6600GT... Mozete li mi dati neki link ka nekom cenovniku ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari