Šta je novo?

Shta je sa Digital!-om..

ivica

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
Matična ploča
Gigabyte Z890 Eagle
RAM
2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
GPU
Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
Storage
Kingston NV3 2TB + HDDs
Zvuk
onboard
PSU
BeQuiet! Pure Power 12 1000W
Kućište
Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Logitech K330, M705
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uvek je dolazio na kioske medju prvima vec 1 ili 2 u mesecu...a sad ga nema....bar u Vojvodini...

Sutra bash idem za BG da vidim da li ga tamo ima....na kioscma shtampe ili kod kolportera...

Da nisu malo nashtancovali....ili je neshto drugo....?
Da ne kasne ili ce tek 15.jula da se pojavi jer je dvobroj....

Mada je offt al' gde drugo da pitam mozda neko zna...

I u BG-u je kasnio par dana. Ja sam ga kupio juce i to kod kolportera (oni uglavnom prvi dobijaju casopise),jer ga na kioscima nije bilo. Pozdrav.

Obratite paznju na kvalitet papira naslovne strane...weird :p

Verovatno je kasnio zbog drugacijeg "pakovanja" a i dvobroj je u pitanju ;)

Prva i zadnja su lakirane (doduse meni je pao falicni primerak na kome je zadnja strana lakirana samo do pola). Svaka cast onome ko se setio.

Stvarno su novi broj uradili mnogo dobro.

Da ne poklanjaju kremu za sunčanje uz taj dvobroj :)?

Bane® je napisao(la):
Da ne poklanjaju kremu za sunčanje uz taj dvobroj :)?

A ne, to tek od sledeceg broja :D

Casopisa ili citaoca :D? Novi digital je kao mju aparati, mozes da ih pokvasis, ali nemoj potapati ;)?

Naslovna je do bola.... Onakvu zavrsnu obradu nema ni jedan domaci casopis, koliko znam... osim onih perverzija od Quadart-a, i New Momenta, koji su kostali koliko i jedna manja polovna konfiguracija... (dobro karikiram malo...)

Zato je i poskupeo 30 din (ili je to samo sada zbog dvobroja?).
Hoce li se objaviti neki test iz ovog broja mozda ovde i na Benchu? Zabranjeno mi je da se pozivam i objavljujem delove iz Digitala, a tako bih hteo... :D

Evo i nas :)

Zbog promene provajdera par dana nismo imali net pa zato kasni i odgovor iz Digitala! Kasnjenje novog broja je uslovljeno sa vise faktora. Letnji dvobroj ide u povecanom tirazu a kao za inat je doslo i do manjeg kvara u stampariji. Kada se na sve to doda i upotreba nove tehnologije stampe (naslovna strana) dobija se probijanje rokova. Srecom, mislim da je vredelo cekati :)
Drago mi je da vam se dopala naslovna strana.

Dopala nam se je ;)

A čega sve ima u Digital-u? Bavi li se On samo kompjuterima, ili ima i drugih stvarčica kao što su mobilni telefoni i dr...?

Mickey Mouse je napisao(la):
A čega sve ima u Digital-u? Bavi li se On samo kompjuterima, ili ima i drugih stvarčica kao što su mobilni telefoni i dr...?

Digital je kompjuterski casopis, znaci obuhvata hardver i softver. U novom broju imas test PDA uredjaja u kome su se nasla i cetiri mobilna telefona. Inace Digital se ne bavi temom mob. telefona. Pozdrav.

Twi$teR je napisao(la):
Digital je kompjuterski casopis, znaci obuhvata hardver i softver. U novom broju imas test PDA uredjaja u kome su se nasla i cetiri mobilna telefona. Inace Digital se ne bavi temom mob. telefona. Pozdrav.
Znam da se Digital ne bavi mobilnim telefonima...Samo sam pitao da li se pored hardvera i softvera bavi i mobilnim telefonima i drugim ne direktno kompjuterskim stvarima.

Prilično me nervira kada u sličnim časopisima vidim teme o mobilnim telefonima i drugim 'zanimljivim' stvarčicama, koje nemaju velike veze sa kompjuterima...

Hvala!

Ja mislim da je sasvim normalno da se u casopisu kao sto je digital! pojavljuju i textovi o PDA i Smartphone telefonima jer su i to mali racunari:)

Panta je napisao(la):
Zbog promene provajdera par dana nismo imali net pa zato kasni i odgovor iz Digitala! Kasnjenje novog broja je uslovljeno sa vise faktora. Letnji dvobroj ide u povecanom tirazu a kao za inat je doslo i do manjeg kvara u stampariji. Kada se na sve to doda i upotreba nove tehnologije stampe (naslovna strana) dobija se probijanje rokova. Srecom, mislim da je vredelo cekati :)
Drago mi je da vam se dopala naslovna strana.

Jel' ovo novo pakovanje jednokratno ili ...?

Prilično me nervira kada u sličnim časopisima vidim teme o mobilnim telefonima i drugim 'zanimljivim' stvarčicama, koje nemaju velike veze sa kompjuterima...

Dobro i mene bi nerviralo kada bi im se davalo previse prostora u casopisu, ali mislim da je OK ponekad opisati neki smartphone u okviru testa PDA uredjaja, kao sto su to uradili u ovom novom broju Digital-a. Pozdrav.

Jedina zamerka za izbor fonta :D
... i polu-zamerka na broj reklama :smash:

Eto da dodam mali problem sa fontom - druga stranica Nedjinog testa GF6800 i Radeona x800, prvi stubac prvi vrhu: "Sa povrdjinom...", "Dodudje ima i duplo vidje..." i sl...

StevaMan je napisao(la):
Jedina zamerka za izbor fonta :D :smash:

slazem se, sta je falilo Arialu? i konacno bi mogli da stavljaju na CD one sitne programe koje predstavljaju jer jesu svaki po 1 MB ali deset * po 1 MB pa izadje dosta

Mogli bi da stave i novi MMC pored Catalyst drajvera, vec tri meseca stoji 8.9, a u medjuvremenu je izasao i 9.0 i 9.1.

Testova standardnih mobilnih telefona u Digitalu nece biti. Ipak, moram naglasiti da je Digital okrenut novim tehnologijama, a pre svega hardveru. Besmisleno je ignorisati nesto novo i interesantno samo zato sto ne ide u kuciste racunara. Ako je dovoljno blisko osnovnoj temi napisacemo nesto i o tome, ali to ne znaci da ce ta oblast redovno biti zastupljena u casopisu. Zelja nam je da citaocima ponudimo sto vise i da sve informacije koje su im potrebne nadju na jednom mestu.
deka je napisao(la):
Jel' ovo novo pakovanje jednokratno ili ...?
Naravno da ne. I ubuduce cemo ici sa ovim novim, atraktivnijim pakovanjem i inovativnom tehnologijom stampe. Najesen se ocekuju nova poboljsanja ;)
kUdtiHaEX je napisao(la):
Eto da dodam mali problem sa fontom - druga stranica Nedjinog testa GF6800 i Radeona x800, prvi stubac prvi vrhu: "Sa povrdjinom...", "Dodudje ima i duplo vidje..." i sl...
E ovo je i za mene misterija. U Nedjinom tekstu sve pise kako treba (bar tako izgleda na ekranu), ali u prelomu za stampu katastrofa. Ko zna koji kodni raspored je Nedjo koristio :)
StevaMan je napisao(la):
Jedina zamerka za izbor fonta :D
... i polu-zamerka na broj reklama :smash:
E tu se slazemo. I ja trazim da ovi iz marketinga obezbede bar 80 strana oglasa a oni uvek podbace :) Dobro ljudi, zar stvarno ne znate od cega casopisi zive? Koliko znam i dalje imamo najbolji odnos "broj oglasa/broj strana", i to najbolji za citaoce, naravno.
Sto se tice sadrzaja CD-a, napomenucu kolegi da malo vise obrati paznju na aktuelnost, mada se decko trudi (evo i stomak poceo da mu raste :D )

E, mogli bi da na CD ubacite i sadrzaj, kao Vidi ili Bag, pa da covek moze jednostavno da pronadje sta mu treba.
Mada ja imam katalogizirane sve vase CD-ove, ali ovako je mnogo lakse, za prosecnog korisnika.

Da li je i poskuplenje Digital!-a trajno, ili je ovaj broj skuplji zato što je u pitanju dvobroj?

Kada smo vec kod "Digitala"...

VRLO je neozbiljno da link "Forum" na "Digital" sajtu vodi na "Klan-Rur" forum!!

Kupio sam drugi put ove godine digital i opet sam se jako razocarao... mislim novine su samo 60din jeftinije od buga... a poredjenje je ko nebo i zemlja... necu sigurno vise ni jednom kupiti ove godine...
cd je bezveze...

Nazad
Vrh Dno