Šta je novo?

Shrafovi?

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Gde da kupim shrafove za kucishte i one za 80mm coolere. Trazio sam u vishe specijalizovanih radnji samo za shrafove i nemaju odgovarajuce.

Crni je napisao(la):
Imas one fancy srafove u piramidi sto ti ne treba srafciger za njih...

Mislim da ti Fancy shrafovi nisu oni shiroki za 8ice. Oni su klasichni (za kucishte (koliko ja znam)! Jedino ako su se pojavili a da ja to ne znam!

Genghis Khan je napisao(la):
...

Mislim da ti Fancy shrafovi nisu oni shiroki za 8ice. Oni su klasichni (za kucishte (koliko ja znam)! Jedino ako su se pojavili a da ja to ne znam!
Decko je trazio za kuciste (sto su ovi fancy) i za 8-ce (to vec ne znam gde bi mogao da nadje osim mozda polovno)...

Crni je napisao(la):
...

Decko je trazio za kuciste (sto su ovi fancy) i za 8-ce (to vec ne znam gde bi mogao da nadje osim mozda polovno)...

Video sam ja nego samo kazem da tih nema za 8ice...
Bilo bi cool da se i hard zashrafi bez shrafcigera...hmm...

kupi svicher polovan za 20-50 dinara na bilo kom buvljaku pri pijaci.
na primer kod Kalenica, Cvetka ili Bajlonove pijace i dobices srafove i
cooler pride.

Ma razbucash jedno pokvareno atx ili at napajanje i eto ti shrafova...a bogme i koolera ako radi!!!

Ti shrafovi imaju specifichan izgled i navoj..verovatno za lim.

Genghis Khan je napisao(la):
...Video sam ja nego samo kazem da tih nema za 8ice...
Bilo bi cool da se i hard zashrafi bez shrafcigera...hmm...

Ne znam za hdd ali ja ventilatore pricvrscujem zabicama (onim sto se stezu). Na buvljaku (Bubanj Potok, Subotom) 100kom za 50din, mnogo isplatljivije (i lepse, imas ih u crnoj, sivoj, beloj, kojoj oces boji)...

e da cu ti ja te schrafove, ako ti ne treba vise od 100 🙂

Ne treba mi vishe od 100 ali jedno 20npr....

Pa sta da ti kazem, onda dodji, ja sam na konjarniku, kod hotela Srbija, pa kad budes hteo navrati.
063/59-95-95
063/80-80-757

U Zemunu, u Prvomajskoj ulici postoji radnja koja se zove "Shraf"....mislim da ime sve govori :mrgreen:

Tamo sam kupovao i te srafove za "osmice" i gomile drugih. Mislim da imaju vise hiljada artikala tj. srafova i svega sto se zavrce 😉

Srafko se zove ta radnja,prva ulica levo kad izadjes sa zemunske pijace.

Ako ti trebaju srafovi za 8x8 cm ventilatore da ih montiras na hladnjak
za cpu , mozes koristiti srafove za ivericu (vrlo dugacki i tanki)
a njih ima u svakoj prodavnici koja prodaje srafove ,ili odes na
NBG Buvljak ......
(Tako sam ja montirao 2 ventilatora na Thermal Take 9 telo)

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno