Šta je novo?

Shovel Knight

maciguZ

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poena
169
Slika vredi vise od hiljadu reci 🙂

Yeeeaaassss!!! Ko ona dva bradata patuljka sa sekirama koji jašu repate dinosaure :d

Vraca mi se Green Beret @C64 😀

Bilo je više Konana, sećam se onog koji je znao da odrubi glavu iz okreta... Green Beret, Golden Axe je više bio na fazon legendarnog Renegade. Igralo bi se to i danas da burazer nije spalio Spektruma 🙁

Onaj sto je imao mac koji je pljuvao vatrene kugle 😀 ne secam se imena igre

Evo ga ovaj sa odrubljivanjem glave... Barbarian se zove. Jedva sam se setio, ubih se trazeci pod konan.

Nije mu lako odrubiti glavu, mora da se potrefi tajming i rastojanje.

edit;
legendarni soundtrack 😛

Poslednja izmena:
Pa de nađe da kačiš verziju sa ZX-a! Na toj mašini to je bio samo pokušaj od igre...

Barbarian = C64 :eyebrows:

[youtube]tHnf4UlaWvM[/youtube]

Pa de nađe da kačiš verziju sa ZX-a! Na toj mašini to je bio samo pokušaj od igre...

Barbarian = C64 :eyebrows:

[youtube]tHnf4UlaWvM[/youtube]

E sad, dobro da nisi okačio sa amige ili atarija 😛... na spektrumu smo mi sve to igrali, a najviše brutalnog cybernoida - jedna od najtežih igara koje sam igrao.

KOliko *****ski u prevodu moze zvucati lopata vitez :d

Poceo sam da igram, igra je teska, but forgiving, kad nastradas vratis se na zadnji checkpoint koji nikad nije nesto puno daleko, jer ih ima dovoljno u svakom nivou i svaki je pred zahebanom sekcijom, takodje neogranicen je broj zivota, tako da treba samo strpljenja i vezbe, taj sistem mnogo vise volim kod teskih igra, nego onaj u Dark Souls, jer tu ne prasta, vec moras da igras sve od pocetka.
Dobra je igra, kupujem onaj health da imam sto vise, treba u duelima sa boss-ovima, magije pomazu kad zatreba, ne znam dal cu je zavrsiti, ali za sad mi je ok.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno