Šta je novo?

Shogun 2: Total War

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
Jedva cekam, obozavam Samuraje ako bog da kupujem original !

Po meni, Shogun je najbolja igra iz TW serijala. Možda zato što sam emocionalno vezan za Lords of the Rising Sun sa Amige 500 :D

Jedva čekam!

Sjajna, sjajna vest. Za koju godinu bi mogao i RTW 2 da se pojavi.

Zaista je vrhunski Shogun bio, ali je po vecini ipak Rome total war najbolji u serijalu. Ali i ja sam vezan za japaneze ;) ovo nece pre 2011?

Došlo vreme da se krene ispočetka :)

Ja sam vezan za prvi Medieval.

Ma nek izbacuju shoguna 2 sto pre, da bi odmah poceli da rade na rtw-u 2 :D:banana:

Kratko, ali odlicno :)

Do jaja!

Jedva čekam!
Trenutno kombinovano igram Napoleon: Total War i Men of War multiplayer i ako stvarno Shogun 2 bude izgledao ovako i bude upola kvalitetan kao dosadašnji naslovi iz Total War serijala biće to pun pogodak. :D

Fantasticno...

Sve je super sem rastinja, isto je bilo i u CMR 2. Bas odudara od ukupnog kvaliteta grafike.

Na tom skrinu kao da pada ledena kiša, preterali su sa refleksijom.

konacno drvece nije vise velicine oblakodera

Nisam igrao igre ovog serijala pa da pitam:
Da li je ovo na fazon Rise of Nationsa? Ako, kakva je razlika u izvodjenju tj. koncepciji igre?

To je mix, potezi i real time. Potezni dio je znacajniji, a bitke su real time ili nisu. Mozes ih kontrolirati, ili ne moras.

Poslednja izmena:
Nisam igrao igre ovog serijala pa da pitam:
Da li je ovo na fazon Rise of Nationsa? Ako, kakva je razlika u izvodjenju tj. koncepciji igre?

Rise of nations mozes da bacis u vodu pored ovakvog naslova :) ovo je nesto sto bi svaki hardcore mora da ima u cd-teci .. iliti recimo kao Dostojevski koga svako mora da procita ako misli nekom da se hvali da je nesto u zivotu procitao :)

just drooling on teasers

ovako nekad bilo - http://www.youtube.com/watch?v=UZA-gqJL9Is - sa genijalnim " ninja assasins " filmovima

Poslednja izmena:
Ok, jel izvodjenje previse komplikovano? Ne volim mnogo da se smaram sa tim...

Nije, malo dok udjes u fazon zbog free kamere, posle je strasno logicno...

Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!

Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!
U Total War igrama real time su bitke u kojima vodiš vojske koje su podeljene na jedinice slične četama tj. centurijama :p u suštini kao da si glavnokomandujući svoje vojske u bici. Na višem planu igra je potezna tj. kao da si apsolutistički vladar koji određuje skoro sve u državi (a i ne mora jer se neke stvari mogu izvršavati automatski), znači visina poreza, izgradnja puteva, luka, trgovina, špijuni, ubice. Ono što te dovodi do "real time dela" je to što kontrolišeš i svu vojsku, kada izgradiš jedinice, spojiš u jednu ili više vojski i kreneš na drugu vojsku počinje bitka.

Meni je npr. taj vladarski deo daleko zanimljiviji od bitaka.

Vrh Dno