Šta je novo?

Shittle

bole

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2002
Poena
604
Da li je neko probao Shuttle AK32 matičnu ploču. Navodno prima SDram i DDR. Čisto me zanima vaše mišljenje o toj ploči.

bole je napisao(la):
Da li je neko probao Shuttle AK32 matičnu ploču. Navodno prima SDram i DDR. Čisto me zanima vaše mišljenje o toj ploči.

Ta ploca spada(bar koliko ja znam) u red losijih ploca tj. los joj je kvalitet izrade.Ja ti NIKAKO ne preporucujem tu plocu a sto se tice toga da li podrzava SDRAM i DDR ne znam ali to ti je totalno nevazno.Ako imas SDRAM kupi ASUS ili GIGABYTE.Ako hoces DDR tu imas
stvarno dosta veliki izbor kvalitetnih ploca i za INTEL i za AMD.
Pozdrav!

HMM

Ploca radi jednom recju sjajno. Podrzava sve tipove procesora, magistrala ide od 100 do 166mhz u koracima od po 1mhz, mogucnost promene mnozioca, voltaze, cak i voltaze memorije, duron na 1ghz, radi bez ikakvih problema na 1250mhz 125mhz magistrala bez podizanja napona:) Ploca je izuzetno dobra i stabilna za te pare. Sa SDRAM memorijom i klokovanim durnonom na 1,25ghz sa msi mx400 DDR 32mb karticom mem400 cip200mhz 3dmark2001 daje 2700 markova detonatori su 30.30
napomena: koristi drajvere za zvuk verzije 1.3

bole je napisao(la):

Da li si slucajno napisao subject : Shittle.
Ingeniozno i simbolicno. :D:D

Nazad
Vrh Dno