Šta je novo?

Shit sa PTTom i kupovinom sati...

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
....Bio sam u petak u posti i rekli su mi:"Zao mi je ne mozete vise uplatiti PTT internet vreme morate zvati u Beograd" na moje pitanje sto ona odgovara:"Neke firme su kupovale vreme preko racuna za fizicka lica i sad ako hocete vreme morate da zovete Beograd"...Ja sam zacudjen izasao jer ne znam sta se desava..Da li je tako kod vas u BGu ili odakle vas vec ima?:)

XaN je napisao(la):
....Bio sam u petak u posti i rekli su mi:"Zao mi je ne mozete vise uplatiti PTT internet vreme morate zvati u Beograd" na moje pitanje sto ona odgovara:"Neke firme su kupovale vreme preko racuna za fizicka lica i sad ako hocete vreme morate da zovete Beograd"...Ja sam zacudjen izasao jer ne znam sta se desava..Da li je tako kod vas u BGu ili odakle vas vec ima?:)

Ajd ovih 20% na hardver sto peru, al i na netu?

Pa ako imaš firmu i uplaćivao si za nju vreme preko običnog naloga onda su ti lopovi iz PTT-a ublokirali nalog pa moraš da zoveš centralu u BG da se raspraviš sa njima.

Za pravna lica su sati skuplji (de više od ovoga) i ide i porez. Ma PTT su lopovi, ako imaš mogućnosti menjaj provajder što pre!

Meni je najbolji PTT preko modema ali za 4-5 dana dobijam ISDN(ehehhe smilovali se) i onda cu verovatno na EUnet ili sezam....

*******. glupi ******* hoce da uzmu pare FX kakve ima veze sto su firme zvale kao fizicka lica? sad ce da kazne sva fizicka lica, da bi kaznili firme? pa gde je tu logika. nazalost oni su monopolisti i moze im se. pozivam sva pravna lica u beogradu da u znak protesta uplacuju kao fizicka lica (kao da oni to vec ne rade :D ). mozda svima u beogradu kazu da zovu NS :D da vide sta je bojkot kad ima vise provajdera.

A kakvi su to monopolisti kad nisu jedini ? :)
qpish lepo vreme kod drugog provajdera i boli te....

XaN je napisao(la):
Meni je najbolji PTT preko modema ali za 4-5 dana dobijam ISDN(ehehhe smilovali se) i onda cu verovatno na EUnet ili sezam....

Drz' se ti PTTa i sa ISDNom!
Sezam i Eunet imaju mnozilac 1.5!
Nije losa varijanta Sezam profy pretplata ukoliko se uklapas u tu potrosnju, a verujem da ces je sa ISDNom i prebacivati :)

Telekom sucks

odvratni su....
sto se malo jaci hackeri ne udruze i sjebu im malo servere ??????
FX

Vrh Dno