Šta je novo?

Shinobi: Art of Vengeance

Na youtube-u mozete pogledati preko 20 minuta gameplay-a ako ne zelite da probate demo.

Nekoliko slicnih naslova koje mozete da odigrate pre nego sto izadje novi Shinobi.

Prva dva naslova sa liste sam igrao a od ostalih igara me najvise zanima Bushiden koji je pre nekoliko godina (pola decenije) na Kickstarter sajtu sakupio novac za izradu igre.
U jednom novijem update-u na kickstarteru kreatori igre kazu da im je ostalo da naprave jos dva nivoa od osam.

https://www.youtube.com/watch?v=cWb8L6IqZBA

Izasli rivjui:

Hteo sam da otvorim temu, ali meni se Shinobi: Art of Vengeance uopšte ne dopada. Jednostavno mnogo je prenapucan. Igre koje je @Ga100n naveo u postu broj 3 mi izgledaju fantastično u odnosu na njega

brutalan artwork i dizajn, jedva cekam da stigne disk da odigram

Evo probao. Djasvi mi se :)
Prvo sam mislio da ne moze rebind komandi ali se opcija naknadno pojavila. Nemam kontroler pa igram na tastaturi.

@vladat1

Verovatno si ocekivao da ce novi Shinobi vise liciti na rimejk a ne na moderni platformer koji je prilagodjen novoj publici koja nije igrala prve igre iz ovog gaming serijala.
Vise bi ti odgovaralo da je gameplay iz prvih igara prilagodjen novim igracima kao sto je to uradjeno u igri Shadow of the Ninja Reborn.

Nisam ni ja veliki fan ovakvog gampley-a ali graficki stil je odlican za igru iz ovog gaming zanra.
Tesko bi se Shinobi: Art of Vengeance dobro prodavao da se gameplay nije prilagodio ukusima nove publike.

Poslednja izmena:
Ja sam ga zavrsio juce sa 100% (21h07min) :
Najvise je stavljen akcenat u celoj igri na tezinu, tj platformisanje izmedju hard-trap delova mape/levela u smislu da su upgrade-ovi zakljucani iza platformisanja dela mape koji su teski.Jeste genericki odradjena igra malo i a svaki neprijatelj je na mestu kom je i bio(nema random generisanih kad se vratis na neki deo mape npr).Ono sto i jeste zanimljivo su riftovi, gde se skupljaju delovi xxxxx (konacna nagrada) koji su sami po sebi teski, i ti delovi mape(levela) koji su hard-trapovani.Ovo ostalo je "dosadno" jer je lagano, platformisanje klasika idi gore dole sa malo drame i price izmedju.
Jedino sto mi je tuzno u igri, je da sam sa 1 amuletom i 1 powerom presao 100% igre, u smislu da nisam imao potrebe da koristim druge.Ne zato sto su OP, nego eto najzanimljiviji su i najvise imaju smisla.Artwork je fenomenalan svakako. Posto je igra : Ninja Gaiden: Ragebound "blizu" ove, tj skoro je izasla, rekao bi da je NGRB bolje rasporedjena sa neprijateljima i akcijom , jer se konstantno nesto desava a i pride ima iste te teske delove mape koji su isto hard-trapovani.

Dobra je igra, malo bolja od novog Ninja Gaidena.

Nazad
Vrh Dno