Ja sam ga zavrsio juce sa 100% (21h07min) :
Najvise je stavljen akcenat u celoj igri na tezinu, tj platformisanje izmedju hard-trap delova mape/levela u smislu da su upgrade-ovi zakljucani iza platformisanja dela mape koji su teski.Jeste genericki odradjena igra malo i a svaki neprijatelj je na mestu kom je i bio(nema random generisanih kad se vratis na neki deo mape npr).Ono sto i jeste zanimljivo su riftovi, gde se skupljaju delovi xxxxx (konacna nagrada) koji su sami po sebi teski, i ti delovi mape(levela) koji su hard-trapovani.Ovo ostalo je "dosadno" jer je lagano, platformisanje klasika idi gore dole sa malo drame i price izmedju.
Jedino sto mi je tuzno u igri, je da sam sa 1 amuletom i 1 powerom presao 100% igre, u smislu da nisam imao potrebe da koristim druge.Ne zato sto su OP, nego eto najzanimljiviji su i najvise imaju smisla.Artwork je fenomenalan svakako. Posto je igra : Ninja Gaiden: Ragebound "blizu" ove, tj skoro je izasla, rekao bi da je NGRB bolje rasporedjena sa neprijateljima i akcijom , jer se konstantno nesto desava a i pride ima iste te teske delove mape koji su isto hard-trapovani.