Šta je novo?

ShiftCoin [SHF] (Ethash) {Prvi Ethereum klon}

macola, nisi pokrenuo shift-windows-amd64

ja sam u zadnji sat vremena od 12 do 1 iskopao 18 coina sa 220Mhs, od 3 noćas u proseku 16 coina ali sam imao malo manji hash, u principu diff je još uvek mali....

bravo , ali ja negde gresim i ne mogu da startujem ethminer bat fajlom... dole je u obavestenju napisano :
You can use these commands also in a .bat File ! You then need to change "-u Weblogin.Worker -p Worker password" to reflect your own account. Eg, "-u Steve.StevesWorker -p StevesWorkerPassword" then go to "File > Save as" and save the file as "RunMe.bat" in the same folder containing your miners application files.

i ja onda napravio ovoo: ethminer -F http://shift.suprnova.cc:3000 -u STARS.1 -p 1 --cl-global-work 8192 --cl-local-work 128 --farm-recheck 250 -G i nece da mi se startuje miner, znam da negde gresim ali ... :S:

bravo , ali ja negde gresim i ne mogu da startujem ethminer bat fajlom... dole je u obavestenju napisano :
You can use these commands also in a .bat File ! You then need to change "-u Weblogin.Worker -p Worker password" to reflect your own account. Eg, "-u Steve.StevesWorker -p StevesWorkerPassword" then go to "File > Save as" and save the file as "RunMe.bat" in the same folder containing your miners application files.

i ja onda napravio ovoo: ethminer -F http://shift.suprnova.cc:3000 -u STARS.1 -p 1 --cl-global-work 8192 --cl-local-work 128 --farm-recheck 250 -G i nece da mi se startuje miner, znam da negde gresim ali ... :S:

Stavi ethminer -F -G http://shift.suprnova.cc:3000/STARS.1/tvoj_hash_rate

probao i to , onda se konektuje miner i radi ali se na pulu ne vidi odnostno pul ga ne registruje ...

EDIT:

da nije do DAG-a , posto izgleda da miner koristi isti dag kao i za eth???

Poslednja izmena:
mislim da kada oduzmemo ovo F od shift bice ovo shitcoin

probao i to , onda se konektuje miner i radi ali se na pulu ne vidi odnostno pul ga ne registruje ...

EDIT:

da nije do DAG-a , posto izgleda da miner koristi isti dag kao i za eth???

izgleda da koristis cuda verziju ethminera, a dajes komande za opencl verziju

Oce da skrenu snagu sa etha pa nas navlace na ovo :p

Idi na help stranicu poola pise i tamo kako da stavis u bat, sa ovim sranjim1 gglobalwork i ostalo, meni ne radi bat fajla zato koristim klot probaj i ti,,,, cemu to sluzi uopste

Vec sam ti napisao...

evo slika umesto 1000 reci:

shift.jpg

na njoj se jasno vidi kojim minerom kopam, vidi se linija bat fajla i vidi se da na pulu ne ocitava nista, tu je negde oko 3 minuta kopanja ali malopre kad sam otisao na rucak radilo je jedno 30 min , ni tad nije nista ocitalo, cak i kad obrisem farm rechack i ostale parametre nista se ne menja...

EDIT:
evo i slicica bez parametara:
SHIFT2.jpg

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 178425

na njoj se jasno vidi kojim minerom kopam, vidi se linija bat fajla i vidi se da na pulu ne ocitava nista, tu je negde oko 3 minuta kopanja ali malopre kad sam otisao na rucak radilo je jedno 30 min , ni tad nije nista ocitalo, cak i kad obrisem farm rechack i ostale parametre nista se ne menja...

EDIT:
Pogledajte prilog 178428

Skini ovaj miner

i editujes bat file da glasi:

ethminer.exe -G -F http://shift.suprnova.cc:3000/usename.workername/tvoj_hash_rate

Poslednja izmena:
i kros zolo server mi ne rade komande:

Show balance of an account: (this is not fully rebranded for shift yet)

eth.getBalance("Shiftbase/Account Address, ie. 0x1234...")

Unlock account:

personal.unlockAccount("Shiftbase/Account Address, ie. 0x1234...")

Create a new account:

personal.newAccount("Password")

Get information about blockchain sync:

admin.chainSyncStatus

Show connected peers:

admin.peers

Show mining hashrate:

miner.hashrate

Pogledajte prilog 178425

EDIT:
Pogledajte prilog 178428

koje ti je ime workera, da nisi progurtao neko slovo?

Ljudi ima li neke menjacnice za ovaj shift, ili mora da se kopa u wallet, posto vidim da ga na Cryptsy jos uvek nema?

Pogledajte prilog 178425

EDIT:
Pogledajte prilog 178428

moj ide ovako
ethminer -G -F http://shift.suprnova.cc:3000/zile74.1/90
i radi

edit: samo sam isprobao i vratio na solo

i kako ide solo? ja vec sat vremena krompir

Steta sto je pool vec izasao sad ce diff u nebo.... ovaj coin ipak nemoze imat neku veliku cenu, mada vidim jos se javno ne prica o pool-u? samo nasi kitovi tamo :d

Nazad
Vrh Dno