Šta je novo?

Shift + Delete

deki_mg

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2002
Poena
619
Treba mi program koji može da povrati fajl(ove) obrisan(e) sa Shift+Delete.
Probao sam GetDataBack, EasyRecovery, PCT FileRecover, PCI File recovery...
ili ne vide fajl (kao da nikad nije postojao) ili kad ga vrate, vraćaju neku brljotinu.

Hvala
D

Pa ako ti pomenuti programi ne pomognu, ništa drugo neće.
Sve zavisi i kad je fajl obrisan.

Verovatno si nesto snimao na HD posto si obrisao fajl, tako da je on bukvalno presnimljen (ili bar njegov deo) tako da ako nisu mogli da ti ga povrate toliki programi sumnjam da ce neki moci. Pozdrav...

Edit: Prestigao me je Pharos

Poslednja izmena:
Ako imaš restore point pre toga, možeš eventualno da probaš da vratiš sistem u neki trenutak pre brisanja tog fajla.

fajl je obrisan bukvalno 5 minuta pre pokusaja recovery-a i ne uspevam da ga vratim :-/
a nista nije snimano posle toga

Pokusaj sa RecoverMyFiles. Meni je vratio sve podatke sa particije koju sam fomartirao, pa jos instalirao novi sistem na nju. Programce je chudo....jedino sto je malo spor i sto ne vraca foldere, vec samo fajlove bez obzira na to u kom su folderu bili.
I nije besplatan....

deki_mg je napisao(la):
fajl je obrisan bukvalno 5 minuta pre pokusaja recovery-a i ne uspevam da ga vratim :-/
Pa ne mogu da verujem da si bas sve te programe za recovery vec imao instalirane... Ako ti je hard dupke pun a ti onda neki od ovih instalirao lako je moguce da si fajl pregazio... Ako to nije slucaj onda fajl obrisan "pre 5 minuta" jednostavno mora da mozes da povratis sa recimo malenim FreeUndelete 2.0 ili Restoration 2.5.14 ili Turbo File Uneraser v1.1.5.10 (Sto manji program koji radi posao to bolje.)

deki_mg je napisao(la):

verovatno je windows sasvim slucajno napisao nesto privremeno tu... to je samo maler nista drugo! :S:

BTW, ako ti GetDataBack ne pomogne, nista nece! Eh da, proveri da ne koristis pogresan GDB :d

Ako je ntfs particija i ako su swap i temp na njoj ne pomaze ni jedan program.

nit je swap na toj particiji, nit temp...

@žarko:
što će reći da su pomenuti programi bili instalirani pre pomenutog Shift+Delete

Nazad
Vrh Dno