Šta je novo?

SHIFT+DELETE Undo???

• Začetnik teme Začetnik teme biker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Kako vratiti nesto sto je obrisano sa diska, i to trajnooo 🙁
Da li postoji(a mora da postoji) neko programce koje to moze da vrati, tj da se izbrisani fajl opet nadje u mom vlasnistvu?

Ako neko zna, i proverio isti, neka kaze koji je program i proceduru kako se to radi...

Thnx

Evo bas sam juce radio recovey sa memoriske kartice telefona a i sa had diska je ista procedura. Treba ti neki program za to npr Easy Recovery izaberes particiju sa koje oces da vrais podatke i izaberes particiju na koju oces da vratis podatke kliknes OK i legnes da spavas 😛

Ali sta ako necu celu particiju, meni treba samo jedan fajl

Probaj sa GetDataBack, meni se pokazao kao najbolji program za recovery podataka. Samo obrati paznju da ne instaliras GDB na istu particiju sa koje si obrisao podatke, da ne bi prepisao preko tvojih podataka koje hoces da vratis, onda mozes da slikas :S:

Poslednja izmena:
O&O UnErase

Trebalo bi da odradi posao get data back, licno sam sa tim programom povratio neke podatke

biker je napisao(la):
Kako vratiti nesto sto je obrisano sa diska, i to trajnooo 🙁
Da li postoji(a mora da postoji) neko programce koje to moze da vrati, tj da se izbrisani fajl opet nadje u mom vlasnistvu?

Ako neko zna, i proverio isti, neka kaze koji je program i proceduru kako se to radi...

Thnx

Ako ti je to na istoj particiji na kojoj i Documents and Settings i swap fajl pa jos ako ti je ukljucen System Restore, a posebno ako si nesto naknadno snimio na nju svesno ili nesvesno slobodno zaboravi.

Poslednja izmena:
audiofreak je napisao(la):
Ako ti je to na istoj particiji na kojoj i Documents and Settings i swap fajl pa jos ako ti je ukljucen System Restore, a posebno ako si nesto naknadno snimio na nju svesno ili nesvesno slobodno zaboravi.

Ispravka se odnosi na činjenicu da su šanse za data recovery drastično manje, ukoliko je bilo write operations po particiji na kojoj se nalazi (nalazio) deleted file.

Koji je file system i koja je ekstenija (file type)? Ukoliko koristiš Windows XP, u odnosu na file system, koristi GetDataBack For NTFS ili For FAT32.

Poslednja izmena:
Nisam proverio da li je ukljucen System Restore, a da li je bilo upisa na tu particiju(verovatno jeste), tako da nista od fajla....hvala svima.

Nazad
Vrh Dno