Šta je novo?

Shift 2: Unleashed

Meni se cini da je fake tj. da je u pitanju prvi Shift. Dobro se secam te staze, automobili su oni kojih ima i u prvom delu, a i HUD mi izgleda isto kao i u prvom delu (ako me secanje dobro sluzi).

Meni se cini da je fake tj. da je u pitanju prvi Shift. Dobro se secam te staze, automobili su oni kojih ima i u prvom delu, a i HUD mi izgleda isto kao i u prvom delu (ako me secanje dobro sluzi).
Mogao bi da bude i novi, hud jeste sličan ali nije indentičan. Kao što sam negde ranije napisao, sumnjam da imaju baš previše prostora za unapređivanje grafike, xkutija je trenutno kamen oko vrata većini igara. Zato se i neće videti neki revolucionarni napredak grafike.

Ma samo da bude ispeglaniji od originalnog Shift-a i bice super... Shift i pored dva patch-a vuce neke bagove kao da je beta verzija (auto nema haubu na ponovljenom snimku i td.) :wall:

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

First SHIFT 2 Unleashed Manufacturers, Cars and Tracks Revealed

shift2_bathurst.jpg

[YOUTUBE]ziRSlmuLfew&feature=feedu_more[/YOUTUBE]

sviđa mi se ovo gledanje kroz bočni prozor u driftingu

Very good moram da kazem :)

Pogled iz kacige je fenomenalan! Naginjanje pri kocenju i skretanju, svetlost u kabini od automobila iza, umereni DoF efekti,...

Pa dobro dokle će da nam puštaju prave snimke trka, dajte malo da vidimo i gameplay...,)

Post #40

^Mislim da je aludirao na dobru grafiku ;)

ja mislim da će ovo biti jako *******o za igranje bez nekog ultra nabudženog volana, gledao sam cene nekih logitechovih i umalo se šlogirao *** :D

Ako bude kao prvi deo, dzojstik ce da zavrsi posao bez muke.

Jojj pa ovo je remek delo, samo da optimizuju bolje nego prvi deo i svi srecni

Jeste remek delo, itekako :)
Jedva cekam da izadje.

NE VERUJEM da ce to sad da izadje...NFS termin je uvek bio u novembru...cudno mi je da sad izbacuju igru kad je poslednja bila u tom istom novembru 2010-e...jedino mozda da pomute TDU2 !!!

Mada, ja jedva cekam DIRT3...mislim da ce biti extra...posto se okrecu Rally-ju u potpunosti... :D

ima dve grane NFS serijala

1. poceto sa Shiftom nesto sto ide ka racing simulaciji
2. ono go_no sto smo dobili od criteriona, teska arkada za debele amerikance

ima dve grane NFS serijala

1. poceto sa Shiftom nesto sto ide ka racing simulaciji
2. ono go_no sto smo dobili od criteriona, teska arkada za debele amerikance
Upravo tako. Ne znam sta bi criterionu da izda onakav piece of sh*t :mad:

O cemu vi ljudi pricate, pa svaki NFS je teshka arkada :)

Pa tema i nije NFS.

Polako soferu, dobar je Shift, vuce ka simulaciji, a ovaj ce sudeci po developeru jos vise da bude okrenut tome. :) Verovao ili ne, NFS se razgranicio na 2 grane, jedna ide ka simulacijama (ili kako vec nazvati), a druga ka klasicnoj arkadici.

ka arkadnim simulacijama (ono sto je GT5). prave ciste simulcije niko ne bi zeleo da igra :)

Po meni je Shift vukao na simulaciju, vise nego bilo koji predhodni NFS.

A izgleda da ce Shift 2, biti bolji i biti vise simulacija od predhodnika, sto je naravno (bar meni) bolje.

Nazad
Vrh Dno