Šta je novo?

Shift 2: Unleashed

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Prvi:d

Kad li ce igra da izadje?:p

EDIT: half evil

Datum izlaska se vec zna, tako da nemoj da pitas.:p

hoce li biti zahtevna, koji je sys requirements, sta je smisao postojanja, da li je vremenski paradoks jedini uzrok nemogucnosti putovanja unazad kroz vreme?

Siguran sam da ce moci da se vozi na sadasnjim "ssk" ( standardna srpska konfiguracija) .
Sve igre koje su ( osim Crysisa) pompezno najavljivane kao hrdware demand, ispostavilo se da mogu opusteno da se igraju na ne bas tako jakom konfama. Kad se samo setim Bioshoka 1 i sta je pisano za njega, a ispalo je da je bila samo navlaka.

kako sledece godine, kada na trejleru sa E3 pise, mislim, 22.11.2010.?

To nije ovaj Shift 2, vec Hot Pursuit...

Nek ubace nove automobile, staze... i nek dorade malo prvi deo i eto opet lepe zanimacije. :)

Jeste novi Shift

EA's latest financial report also indicates a few other facts related to the company's release schedule. About a month ago, there were hints that we might see Need for Speed: Shift 2 come to life very soon. Well, now we know for sure that EA is working on it and that it's going to hit stores during the first calendar quarter of 2011.

Igra ce se izgleda zvati Shift 2 Unleashed

Hehe, omaz starom prethodniku je ocigledan:)

Jos kad bi SMS uradio ono sto je obecao za prvi deo bilo bi super...

Ne bi smetalo da malo smanje tresenje kamere u 3rd person modu.

Prvi trejler

[YOUTUBE]L-rqwXYj2Hk[/YOUTUBE]

I nekoliko slika

Na sminkace malo stari deo, i ubaciti par novih automobila a mozda i par staza i to je to.
Sto se mene tice i to je dosta, prvi deo je bio sasvim ok.

Nesto novih informacija sa virtualr.net

Shift 2 was previewed in the most recent issue of the German PC Games magazine. Their article revealed some new info, stating that Shift 2 will include 140 cars, including the already announced FIA GT1 & GT3 cars as well as prototypes – It seems there will be no shortage of sports car material in the upcoming title.

The article also confirms that Shift 2 will include night racing as well as Suzuka as one of the new tracks. There’s some rather bad info too though as the article states that players can race against 15 opponents, meaning that a full simulation of the FIA GT1 & GT3 Championships would not be possible.

On a brighter note, the article mentions a new “Elite” physics mode that aims to please simulation gamers, a feature that seems to have been scrapped from the first Shift shortly before its release as revealed a few weeks ago.

Need for Speed Shift 2 Unleashed will include the 2010 FIA GT1 World Championship & GT3 European Championship among lots of other racing content, the second Shift is due to be released in Spring 2011.

Tako je izjavio P. Soderlund, videcemo hoce li se to otkljucavati na nekom 150-om levelu, ili ne:)

[YOUTUBE]_ViXVWXkj48[/YOUTUBE]

Bas cudno sto je vecina shotova u night modu :D
"Driving Polo 1.4 doesn't really cut it for me" :) Pa dobro, valjda svi koji vole voznje znaju da kontrolisu zveri od 300+ konja po difoltu :D
"If you put this game in Elite mode it's more sim than anything else out there" :D U, al' su objasnili sta taj mod donosi u odnosu na prethodnika...

Al' lepo izgleda, nema sta. Samo da moze da se ubije bloom posto je odvratan.

Prolece? Ja ocekivao klasicni novembar, ali dobro, sto pre to bolje, samo da ne bude kao ostatak multiplatforminga ovih meseci, da laguje da ti bude muka sto igras.

Odlicno, ajd da im i poverujem da prave simulaciju na elite modu. Ipak vec imaju jedan arkadni NFS koji je izaso skorije, nek izadje ovaj kao sim igra, ne mora da se stede jer im nije potrebna "arkadizacija" zbog kupaca.

Što se grafike tiče, sumnjam da će nastavak doneti išta posebno novo, sem tih night eventova. Prvi deo toliko dobro izgleda da ako uspeju iz konzola da izvuku još toliko toga više da se to odmah primeti, svaka im čast.

Što se mene tiče, fizika ne mora da bude ništa 'realnija' od postojeće, ova je close to perfect. Ako odu predaleko u simuliranju, samo će biti još više onih koji će ga zvati 'Shit2Unleashed' a i dalje će biti daleko od bilo kog SimBin izdanja.

Smatram da su trenutno carevi u među-žanru 'semi-arkada' i tako treba i da ostane a u čiste simulacije ni ne treba da se petljaju.

24. 3. 2011.

[YOUTUBE]iViVCqwIXOQ[/YOUTUBE]

Most realistic?
Videcemo i to.

Nesto mi Need for speed i realizam nikako ne idu zajedno, ali ko zna....

Vrh Dno