Šta je novo?

Shein je stigao u Srbiju

tablet_fan

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2012
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 12700KF & AK620 Zero Dark
Matična ploča
ASROCK z790 PG Lightning
RAM
32 GB DDR4 3200MHZ
GPU
NVIDIA RTX 3080TI
Storage
2x 1 TB NVME
Zvuk
KZ ZS10 Pro X
PSU
800W Bronze
Kućište
DEEPCOOL MATREXX 50
Monitor
LG C3 OLED 42' 4K 120HZ
Miš & tastatura
HyperX Pulsefire Haste 2, Red Dragon Kumara
Ostale periferije
HyperX QuadCast
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Sony A7IV
DJI MINI 4 PRO
DJI RS4 PRO
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao sto naslov kaze, kineska onlajn prodavnica koja daje nesto veci fokus na garderobu je stigla u Srbiju.
Da li ste nesto narucili, kakvi su utisci?
Ja sam narucio pre 3 dana, cekam da stigne pa javljam utiske.

Preko 19€ je besplatna dostava. Naručiću i ja na platu. Ima stvari koje mi se sviđaju, a da su pamučne.

Kao sto naslov kaze, kineska onlajn prodavnica koja daje nesto veci fokus na garderobu je stigla u Srbiju.
Da li ste nesto narucili, kakvi su utisci?
Ja sam narucio pre 3 dana, cekam da stigne pa javljam utiske.
Mislis salju iz Kine za Srbiju? Ceka se ko aliexpres?

Mislis salju iz Kine za Srbiju? Ceka se ko aliexpres?
Pa da, mozes da izaberes najnormalnije drzava Srbija i valuta RSD u aplikaciji.
Ne znam koliko se ceka, javicu bas kad stigne.

@milos88nbg Mislim da su za Srbiju namestene EU velicine, mozes da menjas doduse.

• Interesting
Reagovanja: M J
Da nije neka fora ukoliko su podešeni € ili RSD?

Meni je bilo u RSD prvi put kad sam stavio aplikaciju, čim sam platio prebacili su u EUR, pisalo je nešto i zašto, valjda zbog konverzije, da ne mora da se radi, jer sam platio paypalom koji je na EUR.
Nisam menjao nakon toga, ne znam ni da li može, odgovara mi više ionako u EUR

A zašto na webu ne može da se izabere Srbija za shipping?

Videh da imaju skuplje stvari (50+€). Ako, nekim čudom, budu mogle sa se isporuče bez dodatnih troškova, to može da bude zanimljivo.

Na EU sajtu piše da je PDV uključen u cenu, međutim na srpskom sajtu ne piše ništa.

Ima baš dobrih stvari bar ovako na oko... :)

Ima, ali kriju materijale, ja šta god da videh od majica sve je poliester, skoro nigde ne videh pamuk (cotton).

Poslednja izmena:
Može li se nekako gledati i pazariti preko desktopa ili mora app?

Poštarina je fiksna 22.5 EUR, preko 116 EUR porudžbine postaje free, barem je tako kod nas u CG.

Meni stoji da preko 2200 RSD treba da kupim da bi dobio free shipping.
Prvi order je bio free shipping a evo kad gledam i za drugi isto mi trazi 2200 RSD u korpi.
1000027382.jpg

Ja sam išao preko pc browsera, ali odustao od chekcouta kada sam video da je postarina 2,5k za majicu od 1k. Reče neko da je trošak 0 za narudžbine preko 50e?
Nekima je preko 19€ free postarina, nekima 116€.

Da li je stizalo nekome garderoba sa sajta,Vredi li tih para,kakva je ?

@PapaBear66 , sa Temu teme da ti odgovorim ovde ...

ne znam kako ide preko weba, nisam se ni registrovao ako se dobro sećam, instalirao aplikaciju i mislim da je bilo da se loguje sa appleid što sam i uradio, stavio stvari u korpu i na checkoutu popunio adresu za slanje, bila je Srbija naravno, popunio sve regularno, stiglo, DHL slao sms poruke i kurir zvao, tako da mobilni radi kad se doda, dodaje se normalno, nisam dodavao +381 ako se ne varam, bilo to pre 10-15 dana pa se ne sećam baš detalja.

Naručio u subotu i drugi, dhl kaže da ga očekujem u petak, mada to ne mora da znači ništa, nije bitno i da dodje kasnije, opet je super brzo :)

I kako bese do 50e se ne placa nista preko 50 ide carina pdv ?

Ko je ovo sad? 🤣 Samo ispadaju neke kineske online prodavnice kod nas.

Svugde, ne samo u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno