Šta je novo?

Shaun White Snowboarding

također!
i izgleda super i igrivo je i bole me palčevi 🙂 a nisu duuugooo duuugooo!
najprije sam se samo dizao do vrha i jurio dole,a sad već igram one ruksake razasute naokolo.
i ako sumnjate da kupovina boljeg borda ne donosi promjene (to sam ja sumnjao) varate se!
razlika je itekakva!

Predpostavljam da mislite na ovaj ekran.

Međutim ja tu dobijam samo dve rezolucije.
Tri puta sam instalirao, brisao samu igricu. Drajveri grafika, ploča su poslednji. I ništa.

ma sjabana je nesto igra, npr meni daje 4 rezolucije, i da mi ne radi ok na 1680x1050, ne bih mogao da namestim na 1440x900 zato sto mi ne nudi tu opciju... takodje mi se jos neko zalio na slican problem, tipa ne daje mu vecu rezoluciju od tipa 1280x nesto nesto...

koju verziju ste kupili?
u mene je SWSnow_ENG_GER_Repacked i radi ko sat!
kad je instalirana krenula je u 800x600 i nije se iz igre moglo minjat ali iz onog uvodnog menija da!

@errorsonogsveta
I ja isto imam tu verziju SWSnow_ENG_GER_Repacked i stvarno je ekstra uradjena samo mi fali dobar xbox360 kontroler, ne moze na tastaturi

Kupio sam full verziju i probao vašu obe se potpuno isto ponašaju. Instalirah i 1.01 patch i ništa.

Uspeo sa da nađem moguće rešenje za promenu rezolucije, a da li rešenje završava posao znaću tek kad dođem sa posla.

Rešenje problema bi trebalo da bude jednostavno upisivanje željene rezolucije u registry.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Ubisoft\ShaunWhiteSnowboarding\1.0\Engine
"ScreenResolutionHeight" , 768
"ScreenResolutionWidth" , 1024

Na XP-u dobijam rezolucije 800x600 i 1024x768, na Visti 800x600, 1024x768 i 1280x720. Nativna rezolucija mog monitora je 1440x900. Inače na oba OS-a su intalirani poslenji service pack-ovi, najsvežiji drajveri...

P.S. Nisam ja usamljen slučaj sa tim problemom ima ga gotovo svaki drugi kupac ove igre, ako pogledaš malo po stranim forumima.

Poslednja izmena:
eto da i ja jednom budem među onima kojima radi kako treba, uglavnom ja tražim rješenja po netu jer skoro svaka šteka!
al zna igra koliko volim puder pa se smilovala!

Evo radi gore pomenuto rešenje za promenu rezolucije iz registry-a. E sad sam zadovoljan. Po meni ovo je prva PC Snowboard igrica koja liči na nešto. Čak šta više odlična je. Naravno igram je sa dobrim gamepad-om i samo sabija.

hm...nije mi jasno kako mi je promakla ova tema :S

elem...ovo je trebala da bude igrica za razbibrigu, ali...pocinjem da se nerviram zbog iste

naime, ne mogu da nadjem 12 novcica za onog baticu jer nisam otkrio cetvrtu lokaciju. Na pocetku imam samo Park City, Japan i jEvropu, ali...gde je Aljaska ili sta vec, koja li je vec cetvrta lokacija!? Kako da otkljucam to, gde se to nalazi ili sta vec treba da radim?

any help!? plizzzz....

ljudi ja sam ili glup ili ... 🙂
kad udjem u igru da mi da odvozan half pipe i posle toga mogu da menjam odecu i ostalo, i kad udjem u igru napokon ne mogu da stanem na board, samo mogu da trcim okolo a u levom gornjem uglu mi stoje 4 dugmica i ono kao next, prev i jos 2 neka dugmeta, a pored toga stoji multiplayer sa 3 crtice ??? da li neko zna o cemu se radi ?
eeee da kad udjem u meni quit nije boldovano i ne mogu da izadjem iz igre ?

Nazad
Vrh Dno