Šta je novo?

Shaun White Snowboarding

mmarkovic

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
319
335321ps.gif

Jos od CoolBordersa nisam igrao dobar snowboarding, a ove zime cemo moci konacno da se radujemo jednoj dobroj snowboard igri na PCju.
Igra bi trebalo da izadje 28.11.2008 u Evropi, i da budem iskren, meni se dopada.

Oficijalni trejler
gameplay:

Sta vi ocekujete od ovakve igre na PCju, osim mozda malih problema sa keyboard upravljanjem, cenim da ce gamepad biti REQ.
Radi je ubisoft montreal!

Video sam ovo pre par nedelja, deluje odlično. Ako bude u rangu Cool Boarders-a, na kom sam inače sa drugarom proveo dosta vremena radeći sulude trikove, eto nama još jedne zanimacije za vreme snežnih padavina.

Hehe, dobra fora kad gadjaš grudvama protivnike. Za kontrole ne brinem, zato što sam pljunuo lovu za joypad.

Pa mislim da na PC-u ima malo ovakvih "konzolaskih" igara koje igras cisto onako radi zabave , i ne moras celo vreme da vodis racuna kakva je grafika , fizika , gameplay , animacija , zahtevnost itd itd....😡

Dakle sednes , gamepad u ruke i ozezi 😀

Pa mislim da na PC-u ima malo ovakvih "konzolaskih" igara koje igras cisto onako radi zabave , i ne moras celo vreme da vodis racuna kakva je grafika , fizika , gameplay , animacija , zahtevnost itd itd....😡

Dakle sednes , gamepad u ruke i ozezi 😀

Meni su te zimske igre bas extra! Secam se da sam imao ranije coolborderse na psx-u i da sam ih igrao nenormalno mnogo, zatim i Sled Storm, pa coolborders 2 ... ih ...
te igre bih i dan danas mogao da igram (ePSX) jer su odlicne za razbibrigu.
pure mi je tu negde na nekom srednjem stupnju ... videcemo sta ce nam doneti ubi ove zime 😉

Bila jednom jedna igra i zvala se Supreme Snowboarding. I posle nje muk.

Ah da, bila je bolja od bilo koje console only verzije snouborda.

Lepo je setiti se te igre, ali coolborders mi je nekako lepsi bio, samo zato sto su borderi bili sitniji, tj. kamera je bila podesiva i po visini i po zumu 🙂

Lepshi??

Pa SS je imao jako dobru grafiku za to vreme a Coolborders je igra sa Soni keca.

Ah da, cuveni Resident Evil, Crash Bandicoot, Tekken, FF VII...

To je bila dobra konzola. Nije se mesala PC-ju u biznis a ni PC njoj.

Jel beshe Porche Challenge bila voznja sa najboljom fizikom na PS-u do pojave Gran Turisma?

bash sam pre par dana, razmisljao o nekoj dobroj simulaciji snowboardinga... i bash dugo nisam naleteo na nekim naslov, slican coolboardersima, koje sam odvaljivao, i koji mi je bio extremno interesantan. skoro naleteh na ovo cudo, i bash sam se obradovao, ne mogu da docekam izlazak ove igre 🙂 bash sam se iznenadio priajatno 🙂
ovu pricu isto mogu da vezem za simulaciju voznje bmx u extremnoj varijanti 🙂 od matt hoffman, pro bmx-a sa sonija jedan, nisam igrao nista slicno... onaj matori dave mirra i nije bio nesto preterano kvalitetno odradjen... ima li ko ideju???

Ako se dobro sećam UBISOFT je još pre dve gdine trebalo da izda ovu igru. A zatim tajac. Ladno sam mislio da igra nikada neće izaći. Po trejlerima izgleda par klasa iznad bilo koje borderske koja se pojavla na tržištu i to što se tiče svih elemenata. Izgleda da je vredelo čekati.

Sad kada bi se još smilovao EA da izda Skate 2 na PC-u.
Mojoj sreći nikad kraja!

ma pusti to, dok ne probam sam i ne vidim sta i kako, mogu da pisu sta god hoce...
tako je bilo i za COD5 na ovom forumu, kuknjava, lose, bla, bla, meni je igra realno legla super, nikakvih zamerki nemam.. nadam se da SWS nece da izneveri, obzirom da ne pamtim kad sam igrao neku snowboard simulaciju, od coolboardersa i ps1 :S

Da, da mislio sam na THPS 😀 e vidis nisam znao da vise ne izbacuju za pc :S
a nikada nisam igrao tu skate, igru, vredi li?

izaslo!
skida se! jeaaaaaaaaaaaaa 🙂
bacam utiske cim stignem 😉

A tek šum neugaženog snega pod nogama. Powder!!!

U bre kad će taj sneg počela da me hvata kriza.
Danas pola podneva provedoh u garaži voskareći dasku i oštreći kantove.
U naredna tri-četiri dana moram na sajam u BGD da parim oči i da se malo ponovim.

Poslednja izmena:
A tek šum neugaženog snega pod nogama. Powder!!!

U bre kad će taj sneg počela da me hvata kriza.
Danas pola podneva provedoh u garaži voskareći dasku i oštreći kantove.
U naredna tri-četiri dana moram na sajam u BGD da parim oči i da se malo ponovim.

Hehe, jedva čekam, ništa kao real thing ,)

uuu igra totalno super izgleda, i nije preterano zahtevno... ono sto mi predstavlja pravu nocnu moru su kontrole 🙁 na tastaturi je ocajno igrati, a joypad neam... sto je najgore, kontrole nije moguce promeniti, a po defaultu se igra na awsd sto mi nikako ne odgovara u ovakvom tipu igara obzirom da sam navikao na strelice... ostaje da pozajmim od ortaka joypad za sony2 pa da vidim da li ce tada biti situacija bolja... igru sam igrao citavih 10min i skroz mi je fina, grafika je super, trikovi isto lepo izgledaju, ali kontrole me ubise u pojam... javljam utiske kad namontiram sve da radi kako dolikuje 😀

Kako se ovo uopste igra? 🙂 Tj postoji li kakav carier ili nesto, posto ja se samo vozim i penjem zicarom. 🙂

heh pa imas ona silna takcinenja, simbol je kao neka torba koja se okrece, a i na mapi ti je pokazano sve sto ti je na raspolaganju od chelenge-a 😀 mada jeste super trip da se penjes hilihopterom, i onda pravis vratolomije do podnozja 🙂 samo me iritira sto igram i dalje na tastaturi i to mi je bash onako mucno... igram samo kad mi je bas dosadno, malo da izfristajlujem i ugasim posle pola sata/sat... ali igrra vredi svakako, samo mora joypad da se ima 😀

Na tastaturi je bas tesko igrati. Uzmite XBOX 360 joypad, sasvim je OK a i novije igre ga redom podrzavaju. 🙂

haha i da imam odakle mi 😀 jes lud ko da daje 50+e zbog SWS-a... nikada! 🙂

Poslednja izmena:
Ja igram na Dual Actionu, bas je igrivo a i sama igra je extra 🙂

oduševljen...
i zaboravi igru ako ne koristiš joypad, a ima ih i za puno manje od 50 eura

Igra kao igra je dosta bolja od drugih igara na temu snowboard-a na PC. Kontrole su očajne na tastaturi ali na Saitek P580 na kome igram konzolne portove igra razbija. Jedino ne mogu da shvatim ove developere koji ubaciše samo dve rezolucije 800x600 i 1024x768. Ali mi se prilično dopada gest Ubisoft-a, da za offline nema nikakve, ama baš nikakve zaštite.

ima i drugih rezolucija, krivo si to istražio, ali ne iz igre nego iz onog menija prije igre

Tačno tako, ja sam postavio 1680x1050 bez problema.

Nazad
Vrh Dno