Šta je novo?

Sharp GX17

• Začetnik teme Začetnik teme craba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

craba

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2005
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D, Noctua NH-U12A
Matična ploča
ASUS ROG Strix 550-A GAMING
RAM
Kingston DDR4-3600MHz 64GB (2x32)
GPU
PowerColor RX 6900 XT Red Devil
Storage
SSD Kingston 480GB + SSD 1TB + 1TB M.2 PCIe 3.0
Zvuk
EDIFIER S351DB 2.1
PSU
EVGA Supernova 1600 G+, 80+ Gold 1600W, Fully Modular
Kućište
Fractal Design Define Mini C
Monitor
GIGABYTE MO34WQC 34" OLED 175MHz
Miš & tastatura
A4Tech X7 XL-747H Laser mouse & HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming
Kao sto u naslovu stoji, interesuje me ima li neko iskustva sa doticnim telefonom? Kupio sam ga pre neki dan, baterija mi je jos u procesu formiranja i dok tako ceprkam po telefonu, pokusavam da podesim GPRS. Tu nastaju moje nedoumice i problemi. Sa sajta Telekoma (imam 064 prepaid karticu) skinem podesavanja za gprs ona uopstena, tj APN, USERNAME, PASSWORD. Na toj istoj strani postoji skidanje podesavanja za gprs posebno za svaku marku i tip telefona, ali gle cuda, mog telefona nema medju ponudjenim.
Pokusao sam da unesem bar te parametre koji su dati na sajtu, ali avaj, sve je uredno podeseno, bar se meni tako cini, ali gprs ne radi. Sa istim podesavanjima Samsung x100 radi bez greske. Naravno, svestan sam da nije podesavanje za gprs isto od telefona do telefona, ali sta da uradim da mi gprs proradi? Da li neko zna ili moze da mi kaze gde da nadjem doticno uputstvo za podesavanje?
Nadam se da tema i pitanje nisu smorni.
Hvala unapred!:wave: :wave:

Prvo... BATERIJE SE VISE NE FORMIRAJU!!!
Drugo... Nije samo potrebno podesiti APN,username i password vec mozda moras malo da se igras i portovima i jos ko zna cime dok ne proradi,slicno je i sa nekim Samsung i LG telefonima!
Trece... Za te pare koje si puko za njega si mogao da uzmes na primer K600 ili K510 i da pevas,dovoljno mi je bilo kad sam video"koliku"memoriju ima,VGA kameru,ekran ispod proseka... trebao si da pitas pre kupovine!
Pozdrav ,)

Mrzi me trenutno da pišem uputstvo ali, ako se nisi do sada snašao, javi se pa ću napisati.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno