Šta je novo?

SharePoint Adminisracija

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Interesuje me da li ima neko na forumu sa zvanjem SP Admina ili da radi nesto vezano na tu temu?!

Sta ti treba?

Uputstvo odakle krenuti sa ucenjem i kako napredovati. Jos bolje par privatnih casova ako ima ko da odrzi.

Mislio sam treba ti konkretna pomoc vezano za nesto oko SP. Ja sam petljao sa SP 2007 i 2010, i za potrebe firme sam naucio taman ono sto mi je trebalo da radim administraciju SP-a. Sve imas na internetu, moj savet skini negde Lynda tutorial za SP isprati ga i to ti je dosta za pocetak, ostalo ces skontati u hodu. To ako sam nesto radis, a ako je za firmu, trazi im da te salju na kurs neki, nemoj da te zaje****** kao sto su mene ovi u mojoj firmi. Ako zapnes negde javi pa ako mogu pomoci cu ti. Ne radim inace sa SP vec skoro 3 godine kao ni firma u kojoj sam bio. Nama su dolazili iz comtrade-a da nam drze neki uvod-kurs u SP, neki "strucnjaci" koji redovno drze govore na sinergiji, pa na kraju smo opet sami bolje skontali sta nam treba i kako se radi. Tako da sam kreni pogledaj taj tutorial i bices ok za pocetak.

Hvala za savet druze,cu da googlam tu Lindu oma ;)

Zdravo, kasno videh temu. Ja radim kao sharepoint administrator vec godinama, to mi je glavno zanimanje i profesija, pa ako ti treba neki hint, feel free to ask . .

Covek vec magistrirao do sada... :D

Zdravo, kasno videh temu. Ja radim kao sharepoint administrator vec godinama, to mi je glavno zanimanje i profesija, pa ako ti treba neki hint, feel free to ask . .

Hvala najlepse na ponudi druze. Nazalost zivot mi je krenuo malo drugacijim tokom nego sto je trebalo tj bilo planirano, ali nije nemoguce da ces mi mozda i trebati uskoro :)

Nazad
Vrh Dno