Šta je novo?

Share na wireless mrezi

Mozda ne pravi dovoljno veliki buffer. Max buffer size je napisan u soruce codu splitera tipa haali-a.No ne znam ni jato da menjam niti zleim da pokusavam.

Ono sto mozes
Ukljucis neetowrk kesiranje i Povecas cash u playeru tipa u kmplayeru:

Ima gomila stvari koje treba isprobavati i podesiti nije samo : pustim - oce/nece

Btw : Nije 2.5MB max za G 🙂
Moze i do 2.8-2.9MB . Kutija je napisao ovde da mu je transfer bio ~23 Mbit sto je skoro 3MB (ne mogu da nadjem post), pominjem njega jer kad bi ja napsiao rekli bi da lazem 🙂

Preko N sam pustao i bluray bez problema tako da na Nu nije nista problem

Poslednja izmena:
Mozda ne pravi dovoljno veliki buffer. Max buffer size je napisan u soruce codu splitera tipa haali-a.No ne znam ni jato da menjam niti zleim da pokusavam.

Ono sto mozes
Ukljucis neetowrk kesiranje i Povecas cash u playeru tipa u kmplayeru:

Ima gomila stvari koje treba isprobavati i podesiti nije samo : pustim - oce/nece

Btw : Nije 2.5MB max za G 🙂
Moze i do 2.8-2.9MB . Kutija je napisao ovde da mu je transfer bio ~23 Mbit sto je skoro 3MB (ne mogu da nadjem post), pominjem njega jer kad bi ja napsiao rekli bi da lazem 🙂

Preko N sam pustao i bluray bez problema tako da na Nu nije nista problem

Ti pričaš za puštanje preko laptopa u vezi podešavanja Kmplayer-a?
Možda ne pravi buffer ali znam i da imam tih 2,8 neće da bidne🙂)))))
Ako ima neko WDTV pa nek potvrdi *** ne vredi drugačije da ti dočaram ili da snimim video pa okačim LOL.

To jeste . Wdtv nemam kod sebe niti sam testirao tako da je vrlo moguce da je sasvim druga prica 😉
Ja za laptop pricam. To sam testirao vise puta . WdTV nisam 🙁. Za njega je mozd ato sto kazes 🙂

Pazi, preko lapa ide na Pot player bez problema to smo razjasnili, mada laguje malo preko KMplayer-a, al' to je verovatno do podesavanja sa kojima se nisam igrao.

Pa za wdtv stvarno ne znam nemam ga kod sebe a koristio sam ga vrlo malo nikad preko wirless-a
Ali ono sto znam da nikada ne treba okriviti G standard 🙂. On sigruno nije ogranicenje

Nazad
Vrh Dno