KizaTheDeath
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.03.2004
- Poena
- 650
Desava mi se vrlo cudan problem... jedan racunar mi je povezan na net, putem kablovskog modema. OS na njemu je XP. Konekciju sam sherovao na drugi racunar, koji je takodje XP (izabrao sam XP na oba, radi lakseg sherovanja). Na prvom racunaru sve stranice ucitava bez ikakvog problema. Radi i ICQ i MSN i sve zivo. Na drugom vecina ne radi... ne rade ni ICQ, ni MSN, a stranice se u Operi, IE-u, Mozilli otvaraju selektivno - neke hoce, neke nece. Neku zakonitost u otvaranju/NEotvaranju nisam primetio. Npr. Bench hoce da se otvori, Hotmail nece. Najinteresantnije je da te stranice koje normalnim putem NECE da se otvore, kada upisem neki proxi, otvaraju se bez problema :zgran: Firewall imam samo na prvoj masini (logicno), ali on ne pravi problem - isto se desava i kad je iskljucen.
Pokrenuo sam AdAware, da vidim da li ce naci neki problem, medjutim, cisto sumnjam, jer mi se ovo desilo odjednom - sve je radilo potpuno normalno, ugasio sam masinu, posle par sati upalio i od onda ne radi. Prva masina je sve vreme bila upaljena.
Nisam pametan :zgran:
Pozdrav!
Pokrenuo sam AdAware, da vidim da li ce naci neki problem, medjutim, cisto sumnjam, jer mi se ovo desilo odjednom - sve je radilo potpuno normalno, ugasio sam masinu, posle par sati upalio i od onda ne radi. Prva masina je sve vreme bila upaljena.
Nisam pametan :zgran:
Pozdrav!