Šta je novo?

Shanling audio - mini DAP

Bassnectar91

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2022
Poena
185
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 8600k
Matična ploča
Z370 aorus gaming 3
RAM
2x16gb hyperx fury
GPU
ASUS RTX 3070 tuf
PSU
Seasonic m12 II evo 620w
Kućište
Fractal design meshify C
Monitor
Lg 29 wk500-p
Miš & tastatura
Glorious model O, ROG falchion
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S23 ultra
Pametni uređaji
Huawei watch gt2e
Mi band 8
Samsung Galaxy Watch 5 pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Pozdrav svima, u skorije vreme planiram kupovinu nekog mini plejera iz portfolija ove kineske kompanije. Na umu mi je najpre m0pro verzija, uklapa mi se u budzet do 100tinak evra.
Pokrecem diskusiju jer me interesuje da li je neko vec koristio bilo koji DAP ove kompanije i kako se pokazao dugorocno?

Ja ga imam dobio ga na poklon, nije los zvuk ali baterija je dosta slaba, nije 15 sati kao sto su gospoda rekla, navigacija na dapu je veoma nezgodna, mali display ako imas velike prste, plakaces, a ako nemas plakaces manje:), ako stavis na high gain, baterija ti ide nekih 2-3 sata, ako slusas bez high gaina recimo volume lvl 61, 4-5 sati, ako si na balanced i imas adapter ili planiras, 3-4 sata zavisi od voluma, slaba baterija je glavni problem, posto iz ciklusa u ciklus ta baterija ce biti sve manja, ali player je svajcarski nozic, imas takodje dac opciju da stavis na pciju i slusas sa njega, bt radi u oba smera, uzimas sa telefona spotify i saljes na bt, zvuk je ok, neutralan, ako imas jos neko pitanje, pucaj:)

Hvala na mini recenziji, vec sam se zabrinuo i pomislio da je nemoguce da sa bencha niko nije probao ili koristi uredjaj.
Prste imam lopovske što se kaže, tako da to neće biti problem :D
Znam da ima 2 way BT i da može kao DAC, ali ja bih ga najviše koristio baš u svojoj nativnoj "plejer" verziji, sa žičnim KZ ES4 slušalicama i ponekad da šaljem preko BT sa telefona (jer mi je tu Deezer).
Ako rešim adapter, da uzimam njihov (shanling) ili da idem na neki drugi?
Baš se smorih za bateriju ako je tako slaba, doduše koristio bih ga najčešće za trčanje (do sat vremena u cugu).

Pa ono ponovo zavisi, meni traje 3-4 dana, meni se svidja ok je player, za adapter, to je 3.5 prespojen, koji koji ima za 4.4, znaci treba ti nov kabl za slusalice od 4.4, i oni prodaju taj adapter za nekih 15$ ali ja ga ne koristim, ew200 imaju sasvim pristojan zvuk i ne treba mi ta jacina... ako ga koristis za trcanje bolje naruci klip za njega;)

Ima i neki bundle plejer + klip, uzeo bih svakako. Znači ew 200 su dovoljno glasne i bez adaptera?

ew200, piccolo, i najverovatnije ew300 bice ok, u zavinosti od budzeta, player je dosta jak za tu velicinu, preko 95 iem moze da tera;)

Vrh Dno