Šta je novo?

Shank

Kako su poceli lagano da nas vracaju u proslost sa ovim igicama. Prosto da covek pozeli da opet ima x godina hehe

e ljudi meni nudi samo neke wide resolucije, nema nista "normalno"???? jel ima patch ili fix???

Nije losa igrica, samo vec me pocinje smarati.:,,:

Super je probajte !!!

koliko je teska FULL igra (u GB ) 1.75GB ???

Poslednja izmena:
Jel radi coop?

Odlicna grafika, Kill Bill ripoff prica, par problema sa kontrolama i duzina od 3 sata.
Sve u svemu - nije lose.
Samo jedna misija moze da se igra u coop modu.

Nije losa igra mada nije ni preterano zanimljiva. Osnovni problem je sto je prekratka. Drugi problem je sto nema nekih izazova. Prince of Persia Worrior Within na telefonu mi je bio bolji od ovoga.
Ne znam zasto se Shank i Deathspank uvek pominju u istom paketu. DeathSpank je daleko bolji.

ja sad probao loma. Dobra mi je fora sa ubacivanjem bombe u usta protivnika i rambo style deranje dok puca iz rucnog topa. Da je slicnih(originalnijih) stvari bio bih odusevljen, 'vako dosta mlak osecaj. I mjuza je veoma losa, ocekivao sam neke hard core guitar riff-ove, kad ono prc...Sa druge strane, animacija i game art su vrhunski...ok je, vredi...

Strašna igra! Preporučujem.

au bedak sto ne moze co-op.. bilo bi dobro zezanje.. a ta druga sto je poreite sa ovom.moze li ta za 2 igraca??

Sjajna igra oldskul pravi :) Ali zbog repetativne akcije brzo smori.

3. nivo i vec me je smorila repetativnost...steta

Stvarno je pravi OldSchool. Jeste da posle nekog vremena smori, ali ova igra ce mi biti dugo na HDD-u. Kad me uhvati nostalgija da se setim detinjstva.

Inače na čemu vi igrate?
Ja igram na gamepad-u, na tastaturi nisam ni probao. :D

Stvarno je pravi OldSchool. Jeste da posle nekog vremena smori, ali ova igra ce mi biti dugo na HDD-u. Kad me uhvati nostalgija da se setim detinjstva.

Inače na čemu vi igrate?
Ja igram na gamepad-u, na tastaturi nisam ni probao. :D

Isto je gotivim jer me vraca u detinjstvo :D i isto na gamepad-u igram :-devil-:

Vrlo je kratka i laka. Kad je moja devojka presla za par dana, a ona igra samo super maria. :D Ali odlicna igra, da ne zaboravim da kazem.

Odlicna igra, ali nikako je ne treba pikati svaki dan.. Vise kao sekundarna zanimacija izmedju ozbiljnijih naslova inace cete se opako smoriti...

Nazad
Vrh Dno