Šta je novo?

SHAMPIONSKI->T'bred [email protected] GHz (vazdusno!)

Kuku lele, bilo bi tu jos jedno 150-200MHz da je hladjen vodom ili jos bolje Vapochill-om. Kakva li nas jos iznenadjena cekaju od AMD-a. ,)

Stvarno, nije mi jasno da postoje takvi primerci, a da je tesko naci one koji rade na 2.4 GHz... Pa to je skoro za giga manje!

Sto je "najgore" sve na Epox plocama;)

Aca je napisao(la):
Kuku lele, bilo bi tu jos jedno 150-200MHz da je hladjen vodom ili jos bolje Vapochill-om. Kakva li nas jos iznenadjena cekaju od AMD-a. ,)

Meni ovi vasi komentari nisu ni malo jasni, pa lepo pise da je na 2ghz sa vazdusnim (KANIE294{DALTA6cm)na 1.6v, a na 3.1 sa ln2 hladjenjem...:(
Pozdrav:wave;

Jeste, sasvim si u pravu, ko nam kriv kad smo coravi. :D:D Sta drugo covek i da ocekuje od ludih japanaca. :S

Pa taj je boranija za onaj Valekov :D

byMaX je napisao(la):
Stvarno, nije mi jasno da postoje takvi primerci, a da je tesko naci one koji rade na 2.4 GHz... Pa to je skoro za giga manje!

ovo je bio AUIHB primerak - iliti kako ga zovu high-end tbred b cpu. oni se vise ni ne proizvode na taktu 1700+ vec sad mozes naci samo one koji pocinju na J (JUICB, JUIHB(ovaj ja npr. imam) koji su low-end i mnogo manje se klokuju. al nije ni da su oni za bacanje :)

byMaX je napisao(la):
Sinko, to je AIUHB jezgro od 2600+, 2700+ i 2800+ koje na default-u cepa 2.5 Ghz, pa ti gledaj.
Ovo sto se kod nas prodaje je JIUCB i JIUHB koji su malo slabiji, pa su zbog toga i 1700+. AIUHB ti je za TBred ono sto je AGOIA za Palomino.

Nazad
Vrh Dno