@gx-x
pricao si u dostizanju limita na xbox360... mislio sam graficki i naravno u fps-u a mislim da si i ti mislio na graficki deo kada si to rekao
oces da kazes da je oblivion onako skrnav na xbox360 zato sto je bethesda zbrzala igru ? ok, moguce je, prihvatam to kao mogucnost.
oblivion nije ni 1/5 onoga sta xbox360 moze da izvuce
sa ovim se ne slazem, da moze da izvuce jos 5 puta toliko imao bi anisotropic filtering, oblivion bi imao travu, ostrije teksture naspram PC verzije, veci rendering distance itd itd. Oblivion je veoma modabilna igra i cisto sumnjam da su mogli da stave da izgleda bolje, ali da to namerno nisu uradili. Ali ok, oblivion je los primer jer nije optimizovan. D!RT je mnogo bolji primer
🙂
kada bi odigrao par fps-a na konzole, bez predrasuda i unapred izgradjenog misljenja o gamepadu,
Gresis, imam Logitech Rumble Pad 2 wireless, i mnogo volim gamepad, ali gamepad+FPS = :vomit: Probao sam par TPS igara da igram, ukljucujuci i Lost planet demo i ne vredi da pricamo vise o tome, jednostavno, to je toliko komfornije na misu da bi i hard-core konzolasi koji nikada misa nisu drzali verovatno radije batalili gamepad za FPS igre kad bi probali misa i neku gamer tast. malu...
videces da ce ti pretstavljati uzivanje nakon malo vremena...
Ako je glavobolja i bacanje gamepad-a uzivanje onda sam je osetio, ali ja to zovem mazohizam
😛
a naravno da nije ni priblizno igranju na misu i tastaturi ali jednostavno je zanimljivo i na kraju zabavno, a mislim da tome i sluze igre.. da te zabave 🙂
Ne, nije zabavno, ne mozes me ubediti da je nuzno zlo na koje se naviknes silom prilika na kraju zabava...To je nuzno zlo i ostace tako, e sad to sto tu bude i zabave jer se covek na sve navikne (zabavno je i igrati sah u zatvoru sa cimerom u celiji ali ne mozemo iaz toga zakljuciti da je zatvor zabavan
😛 ), to je druga stvar.
i necu vise o ovome, dosta off-topika. Voleo bi samo kad Maksa ne bi u svaki tred o nekoj PC igri uvaljivao "minu" sa x-box360, onda ne bi bilo ni off-topika ove vrste :crash: Taman jedan prestane da minira, drugi pocne...imate podforum za konzole i igre za doticne pa tamo raspravljate o tome kolki je PC krsh ili o nekom drugom fanboy off-topiku. kolko sam primetio PC igraci ne ulaze tamo u topike o igrama i ne miniraju sa recenicama tipa "e da vam je mis i anisotropic, nemate pojma kolko je ta igra bolja na PC-u"
😛:-devil-:
sorry na offtopic-u...