Šta je novo?

Shadow Warrior

Dovahpig

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.12.2011
Poena
230
Zasto nema tema za ovaj naslov?
Stariji igraci se secaju sigurno stare igre iz 96, 97.. legendarni Lo Wang i njegove odvale. Tada je igru radio 3D Realms (Duke Nukem) a sad Wild Flying Hog, poznatiji po svom FPS Hard Reset.
Juce sam u cugu presao 4 chaptera. Napucavanje je sjajno, grafika odlicna. Igra ugledajuci se na original obiluje humorom. Cak i neki secret place su uradjeni u fazonu starog SW. Topla preporuka za sve koji hoce odlican FPS za opustanje mozga.

Odlična igra, baš za opuštanje i relaksativno uživanje, lagana priča.... zanimljiv gameplay

Da i grafika je sjajna, ova igra je recimo mnogo bolja od Bioshock Infinite iako sam Bioshock fan

Zaglavio sam na 12om Chapteru, neko dugme što bi trebalo da sija i da ga uključim nije u funkciji uopšte, vrtim se u krug.
Na youtube se lepo vidi da to dugme blinka i treba ga stisnuti ali u mojoj verziji dugme nije funkcionalno. Da li je neki bug, treba li mi fix, patch, update.
Jedan update sam probao ali igra nije mogla da se pokrene, pa sam je čak reinstalirao. Srećom sejv je ostao i ponovo sam na istom... šta mi je čininiti?
Zna li neko rešenje?

Nazad
Vrh Dno